Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

popcorn 13:12, 26 cze 2012

Szalwia przepiekna! Super ze ikeowe bukszpany w koncu ruszyly
pozdrawiam!!
bociek 23:08, 26 cze 2012

Ajajajajaj, dzisiejszy wieczor mial byc relaksacyjny i w 100% ogrodowiskowy. I co? I nic Kolejny dzien w plecy Kiedy ja to nadrobie Mielismy niezapowiedzianych gosci, ale jutro chocby sie walilo i palilo zamykam sie na klucz jako ta ksiezniczka na wiezy sam na sam z Ogrodowiskiem

Milka 23:10, 26 cze 2012

To juz kasiu nie sam na sam, ale z Ogrodowiskiem,, a nas tu az tyle
ćmokam, i uciekam, a goście fajnie są, też mozna pogdać, winko wypic i korzystaj póki ciepło
agata_chrosc... 23:19, 26 cze 2012

noemi napisał(a)

Roza na pniu podsadzona ostnica

ale ślicznie ...coraz bardziej zaczynam myśleć o różach u siebie ... piękna ...ostnica z różą , zapisuję do inspiracji ... sałatownik robi wrażenie , fajne te nasiona na pasku nie trzeba przerywać ... swoją już skonsumowałam ... została jedna doniczka z sałatą lodową ... pięknie u Ciebie wszystko kwitnie ...lawenda się rozkręci ,a moja jest na sterydach
... Boćku zdrówka życzę żeby już żaden kleszcz więcej Cię nie dotknął !!!

Dzień dobry. Ja po raz pierwszy, bo tak sobie dawkuję ogrodowiskowe miejsca, żeby zawału nie dostać. Jeszcze mam dzięki temu wiele do odkrywania! A do Ciebie przygnał mnie post u Danusi, gdzie wraz z życzeniami wysłałaś tę własnie różę. No i to jest to czego ja szukam! Tylko błagam nie mów, że nie masz pojęcia jak się nazywa bo wyrzuciłaś karteczkę z nazwą! Błagam o nazwę! A teraz idę sobie na spokojnie wszystko pooglądać
monteverde 02:03, 27 cze 2012

bociek 06:37, 27 cze 2012

Wieczorem odpowiem na wszystkie posty, slowo skauta A na razie kilka fotek

Hortensjowa po liftingu - uzupelnilam Morning Lajtami i dosadzilam begonie, bo jakos mi najnizszego pietra brakowalo

Bukszpany wroclawskie uczesane Czesalam w sobote wieczorem, a w nocy popadalo Moze nie zlapia zadnego grzybka

A tutaj fotka przed czesaniem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1049-bockowe-perypetie-ogrodkowe?page=122
bociek 06:41, 27 cze 2012

Trawiasta coraz bardziej zarosnieta co mnie szalenie cieszy Do efektu na jaki czekam jeszcze brakuje z roczek, ale i tak nie jest zle

bociek 06:48, 27 cze 2012

Kulki cisowe Niedlugo fryzjer, chociaz jedna ta na samym koncu troszke chorutka - misecznik - w sobote drugi oprysk i niestety misecznik wlazl na dolne bukszpany, wiec Confidor pojdzie po calosci

Klematisowa kulka, hmmmmm, no kulka z niej srednia

Horti Incrediball coraz ladniejsza

Futro w trzmielinie

bociek 06:53, 27 cze 2012

Duzy bukszpan przycielam bardzo radykalnie i wciaz nie jestem zadowolona. Mam nadzieje, ze przezyje te moje zmasowane ataki . W tym roku juz go nie dotykam, dostawac bedzie tylko florovit i jesli bedzie potrzeba to jakies lekarstwa.

Bylo

Jest

Wiem, ze nie jest jakos super, ale nie moge go juz bardziej ogolic

I to na razie wszystko.

Milego dnia wszystkim
shrekol 07:32, 27 cze 2012

Kasiu ale fajna wyprawę miałaś super tak się oderwać od codziennych obowiązków i odpoczywać w takich fajnych okolicach
Ale fajnei już u Ciebie a ten wielki bukszpan jak dla mnei świetnie już wygląda!!!! No dla takiego białego futra to tylko angielski trawnik żeby się nie ubrudził Trawy genialne no i cisowo-begoniowa rabata równie świetna!!! Mój cis dopiero teraz nowe przyrosty pokazał więc fryzjer na razie zbyteczny