Ajajajajaj, dzisiejszy wieczor mial byc relaksacyjny i w 100% ogrodowiskowy. I co? I nic Kolejny dzien w plecy Kiedy ja to nadrobie Mielismy niezapowiedzianych gosci, ale jutro chocby sie walilo i palilo zamykam sie na klucz jako ta ksiezniczka na wiezy sam na sam z Ogrodowiskiem
To juz kasiu nie sam na sam, ale z Ogrodowiskiem,, a nas tu az tyle
ćmokam, i uciekam, a goście fajnie są, też mozna pogdać, winko wypic i korzystaj póki ciepło
Dzień dobry. Ja po raz pierwszy, bo tak sobie dawkuję ogrodowiskowe miejsca, żeby zawału nie dostać. Jeszcze mam dzięki temu wiele do odkrywania! A do Ciebie przygnał mnie post u Danusi, gdzie wraz z życzeniami wysłałaś tę własnie różę. No i to jest to czego ja szukam! Tylko błagam nie mów, że nie masz pojęcia jak się nazywa bo wyrzuciłaś karteczkę z nazwą! Błagam o nazwę! A teraz idę sobie na spokojnie wszystko pooglądać
Kulki cisowe Niedlugo fryzjer, chociaz jedna ta na samym koncu troszke chorutka - misecznik - w sobote drugi oprysk i niestety misecznik wlazl na dolne bukszpany, wiec Confidor pojdzie po calosci
Klematisowa kulka, hmmmmm, no kulka z niej srednia
Duzy bukszpan przycielam bardzo radykalnie i wciaz nie jestem zadowolona. Mam nadzieje, ze przezyje te moje zmasowane ataki . W tym roku juz go nie dotykam, dostawac bedzie tylko florovit i jesli bedzie potrzeba to jakies lekarstwa.
Bylo
Jest
Wiem, ze nie jest jakos super, ale nie moge go juz bardziej ogolic
Kasiu ale fajna wyprawę miałaś super tak się oderwać od codziennych obowiązków i odpoczywać w takich fajnych okolicach
Ale fajnei już u Ciebie a ten wielki bukszpan jak dla mnei świetnie już wygląda!!!! No dla takiego białego futra to tylko angielski trawnik żeby się nie ubrudził Trawy genialne no i cisowo-begoniowa rabata równie świetna!!! Mój cis dopiero teraz nowe przyrosty pokazał więc fryzjer na razie zbyteczny