Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 20:41, 07 lut 2013

monitka napisał(a)

Matko Kochana, M pochlonal dzisiaj 8 paczkow... I jeszcze do domu zniosl co najmniej 6 i wsuwa i nie ma zamiaru przestac Zachoruje mi jak nic..!!! A piskle takie samo!!! Ale on chudzinka.
I gdzie tu sprawiedliwosc.

Nie żałuj chłopakom w końcu to raz do roku taki wypas
u mnie też wielkie żarcie
buziam

Moniska, no wlasnie w tym sek, ze nie jest to raz w roku
popcorn 20:44, 07 lut 2013

kurcze a ja żadnego nie zjadłam jutro nadrobię i choć jednego sobie kupię tak to jest pracować w domu
Magda70 20:46, 07 lut 2013

bociek napisał(a)

Ja to mam takie nie potwierdzone naukowo wrażenie że im bardziej się wojuje z takim kretem tym bardziej on jest upierdliwy...
Jak mi czasem gdzieś się pojawi to go ignoruje. I sobie idzie
Ale może ja nigdy nie miałam takiego apogeum jak u Ciebie...

nie kracz...nie kracz...5 lat mieszkałam i żyłam sobie bez kretów...aż tu nagle się pojawiły....nie znasz dnia ani godziny...
Ale spoko...moje do Ciebie nie dotra..troszkę daleko mają

Otototototo, mialam to samo dokladnie. Po prostu pewnego dnia przylazly z tobolkami rozejrzaly sie i rzekly jeden do drugiego...

TO BEDZIE NASZ DOM

ana_art 20:49, 07 lut 2013

Oj Kasiula u Ciebie chłopaki szczupaki niech jedzą ja dzisiaj zjadłam 3 sztuki ale się śmiałam, że dzisiaj dziwnie małe pączki w ciastkarni były a cena ta sama. Zaraz będę musiała z godzinę zasuwać na rowerze...
bociek 20:52, 07 lut 2013

ana_art napisał(a)
Oj Kasiula u Ciebie chłopaki szczupaki niech jedzą ja dzisiaj zjadłam 3 sztuki ale się śmiałam, że dzisiaj dziwnie małe pączki w ciastkarni były a cena ta sama. Zaraz będę musiała z godzinę zasuwać na rowerze...

Tiaaa, jeden juz sobie niezla ciaze wyhodowal, ale drugi niech je na zdrowie
Chociaz rower masz

Madzenka 21:32, 07 lut 2013

Zjadłam trzy pączuszki i przyszłam z moimi tobołkami czy to będzie mój dom ???
gierczusia 22:11, 07 lut 2013

bociek napisał(a)

Oj Kasiula u Ciebie chłopaki szczupaki niech jedzą ja dzisiaj zjadłam 3 sztuki .... Zaraz będę musiała z godzinę zasuwać na rowerze...

Tiaaa, jeden juz sobie niezla ciaze wyhodowal, ale drugi niech je na zdrowie
Chociaz rower masz

Hmmm właśnie przed momentem zapoznałam się z pewną " naukową " teorią , która mówi ,że trzeba zjeść parzystą ilość coby się równo rozłożyło ... U Monitki chyba to było .. Noooo i ja to popieram , bo jak tu mieć jeden boczuś mniejszy ,a drugi większy ..., zaleca się więc uzupełnienie zestawu

A co do jednego z zaawansowaną ciążą a drugiego chudego jak glizda .. To ja się teź chcę zapisać do tego klubu

Zeta 22:14, 07 lut 2013

Pączki zjadłam ....ale chyba nikt nie zauważył? ....ufff upiekło mi się...mniam mniam
monteverde 22:21, 07 lut 2013

Co tak skromnie z tymi pączkami ja wczoraj po smażeniu zjadłam 5, a i dzisiaj cały czas chodziłam i brałam, zrobiłam w tym roku mniejsze to może dlatego lepiej wskakiwały do buzi pozdrawiam Boćka i resztę klubowiczek
ka1sia 22:22, 07 lut 2013

Ja też po solidnej dawce kalorii, ale co tam...raz w roku można poza tym kolejny raz dzisiaj polatalam na łopacie, żeby do drogi się dokopać, więc w boczusiach równo się rozłoży
pozdrawiam cieplutko