bociek
12:29, 23 cze 2013

Zagladam na chwilke krociotenka tylko
Ale sie wczoraj dzialo. Bylo cudnie, Mowie tym, ktorzy nie mogli byc. Aj tam, zadne slowa nie wyraza tych fajerwerkow i wybuchow radosci. Ale jestem naladowana pozytywna energia
Julita, a roze som sliskie???
Ja marzem o gladkich jak skora niemowlaczka, bez zadziorka. Jak ktos podpowie to posadze. Slowo harcerza

Bogda, nom zardzewialam
Spokojnie anabelki na sloncu dadza rade, tylko trzeba im zabezpieczyc wode i bedzie gites 
Lukasz, bardzo dziekuje, milo mi
Tak to sa podklady kolejowe 
Magnolia, dziekuje, a Ty jestes urzekajaca, cieplunia, zwiewna i kochana. Strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam
Madzen, Ty jestes dopiero swietna. Ja nie moge jaki wulkan energii, a zgrabniocha, a usmiechnieta, a wesola
Tiaaa, serwisuje gosciow i domownikow
Dali mi chwile to przylecialam, ale na rewizyty chyba nie mam wielkich szans dzisiaj, aaaaaaa
Anulka, Ty fiesz, ze ja Ciebie ajlafju
Te Twoje ciepelko jest po prostu powalajace
Magda, az mnie skreca, jak sobie mnie wyobrazalas??/ Wiekszosc osob tak mi mowila, ale nie fiem co siem pod tym kryje
Gdzie tam szwendaczka, upalowana w domu 
Jolusia, dzieki, odpowzdrawiam. A Ty wiesz, ze niektorzy patrzyli na ten identyfikator i pomrocznosc jasna
Ale, ze ja rozdarta to szybko sie wszytko wyjasnialo 
Megi, siostro, rudasku, za malo czasu bylo i za duzo sie dzialo jednoczesnie. Ale jestem przeszczesliwa, ze Cie poznalam. I uwielbiam Twoje piegi, zawsze chcialam miec a nie mam - i to mowie absolutnie szczerze

Julita, a roze som sliskie???

Bogda, nom zardzewialam

Lukasz, bardzo dziekuje, milo mi

Magnolia, dziekuje, a Ty jestes urzekajaca, cieplunia, zwiewna i kochana. Strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam

Madzen, Ty jestes dopiero swietna. Ja nie moge jaki wulkan energii, a zgrabniocha, a usmiechnieta, a wesola

Tiaaa, serwisuje gosciow i domownikow

Anulka, Ty fiesz, ze ja Ciebie ajlafju

Magda, az mnie skreca, jak sobie mnie wyobrazalas??/ Wiekszosc osob tak mi mowila, ale nie fiem co siem pod tym kryje

Jolusia, dzieki, odpowzdrawiam. A Ty wiesz, ze niektorzy patrzyli na ten identyfikator i pomrocznosc jasna

Megi, siostro, rudasku, za malo czasu bylo i za duzo sie dzialo jednoczesnie. Ale jestem przeszczesliwa, ze Cie poznalam. I uwielbiam Twoje piegi, zawsze chcialam miec a nie mam - i to mowie absolutnie szczerze