Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 12:29, 23 cze 2013

Zagladam na chwilke krociotenka tylko Ale sie wczoraj dzialo. Bylo cudnie, Mowie tym, ktorzy nie mogli byc. Aj tam, zadne slowa nie wyraza tych fajerwerkow i wybuchow radosci. Ale jestem naladowana pozytywna energia

Julita, a roze som sliskie??? Ja marzem o gladkich jak skora niemowlaczka, bez zadziorka. Jak ktos podpowie to posadze. Slowo harcerza

Bogda, nom zardzewialam Spokojnie anabelki na sloncu dadza rade, tylko trzeba im zabezpieczyc wode i bedzie gites

Lukasz, bardzo dziekuje, milo mi Tak to sa podklady kolejowe

Magnolia, dziekuje, a Ty jestes urzekajaca, cieplunia, zwiewna i kochana. Strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam

Madzen, Ty jestes dopiero swietna. Ja nie moge jaki wulkan energii, a zgrabniocha, a usmiechnieta, a wesola
Tiaaa, serwisuje gosciow i domownikow Dali mi chwile to przylecialam, ale na rewizyty chyba nie mam wielkich szans dzisiaj, aaaaaaa

Anulka, Ty fiesz, ze ja Ciebie ajlafju Te Twoje ciepelko jest po prostu powalajace

Magda, az mnie skreca, jak sobie mnie wyobrazalas??/ Wiekszosc osob tak mi mowila, ale nie fiem co siem pod tym kryje Gdzie tam szwendaczka, upalowana w domu

Jolusia, dzieki, odpowzdrawiam. A Ty wiesz, ze niektorzy patrzyli na ten identyfikator i pomrocznosc jasna Ale, ze ja rozdarta to szybko sie wszytko wyjasnialo

Megi, siostro, rudasku, za malo czasu bylo i za duzo sie dzialo jednoczesnie. Ale jestem przeszczesliwa, ze Cie poznalam. I uwielbiam Twoje piegi, zawsze chcialam miec a nie mam - i to mowie absolutnie szczerze
bociek 12:39, 23 cze 2013

Jezdem jezdem Szalona lokrutnie Gosciow mam potwierdzam, poszly na spacer goscie

Bozenko, jestes cudowna, masz w sobie tyle energii i tyle pogody, az od Ciebie bije swiatlo Jestem szczesliwa, ze nareszcie moglam Cie wysciskac Szkoda tylko, ze nie bylo wiecej czasu na pogaduchy, a za komplementy wielki buziak

Ewelinko, super, ze bylas, niesamowita jestes, masz zniewalajacy usmiech Ciesze sie, ze sie poznalysmy

Ewa, dostojna????????????? Blagam, czy Ty mnie czasem nie obrazasz Tylko nie dostojna, bo mnie smiech zadusi

Gabisiu, slicznosci. Za Twoj usmiech poszlabym na koniec swiata. Fajnie, ze przyjechalas i moglam Cie poznac. Kurcze sami fajni ludzie

Kasiek, no wez siem nie nabijaj. Nastepnym razem nie ma Bawaria, Honolulu, Kilimandzaro. Musisz przyjechac.

Debra, jestes niesamowicie intrygujaca i interesujaca osoba. Ta krotka rozmowa tylko rozbudzila moj apetyt na blizsze poznanie Ciebie Ciesze sie, ze bylas na Swiecie Roz

Kasiulek, jestes fantastyczna I masz przemilego Zona - Przemo macham skrzydelkiem Fajnie nam bylo w klubie dyskusyjnym u Anuli
bociek 12:40, 23 cze 2013

Jestem jak na haju, energia mnie rozpiera, polatalabym po kominkach, ale nie mogiem chwilowo, buuuuuu

Buziam wszystkich. Przysiegam na moje slimaki, ze odwiedze Was wkrotce.

PS. A ja mam jaszczurke w ogrodzie, lalalala. Wczoraj mi do domu chciala na kolacje sie wprosic. Futro zdebialo

Milej niedzieli
Debra 12:49, 23 cze 2013

bociek napisał(a)
Jestem jak na haju, energia mnie rozpiera, polatalabym po kominkach, ale nie mogiem chwilowo, buuuuuu

Milej niedzieli

Coś w tym jest, jak nakręcona jestem...

A rozmawiać możemy do woli we wrześniu Zapraszam koniecznie !

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3404-spotkanie-w-domu-dzialkowca-warszawa?page=1#post_1

Debra 12:53, 23 cze 2013

bociek napisał(a)

Debra, jestes niesamowicie intrygujaca i interesujaca osoba. Ta krotka rozmowa tylko rozbudzila moj apetyt na blizsze poznanie Ciebie Ciesze sie, ze bylas na Swiecie Roz

Dziękuję, wielce mi miło, tylko chyba nie zasługuję....
To Ty jesteś niezwykła, pod każdym względem

Piszesz jak urwis, a jesteś Classy Lady
Zwodzisz ludzi, ale to właśnie jest wspaniałe!

Pozdrawiam
Konstancja30 13:08, 23 cze 2013

Kaśka po poznaniu twarzą w twarz ... wyściskaniu ... jestem jak na haju i zupełnie nie fiem co o tym by rzekł wiadomy wujek na F ... ale kofam Ciem rudzielcu ...

monteverde 13:13, 23 cze 2013

Bocisiu Kochany, jak miło było Ciebie wczoraj zobaczyć i wyściskać, mnie też bardziej przypominasz zwinną wiewióreczkę mam nadzieję, że to nie było nasze ostatnie spotkanie, buziam mocno i do następnego
ewa004 13:58, 23 cze 2013

Ja cały czas jestem pod wrażeniem Twojej osoby ,może dlatego że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam

I te rude piórka ,bomba !
Debra 14:02, 23 cze 2013

ewa004 napisał(a)

I te rude piórka ,bomba !

No nie! 'piórka' JA PROTESTUJĘ ))))

Włos absolutnie filmowy, a nie tam żadne piórka
ewa004 14:17, 23 cze 2013

Ona cała jest absolutnie filmowa !!!