Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Matka 23:28, 23 cze 2013

Chyba się teraz zrobię na Boćkamimo, żem fiuletowa
Margarete 23:30, 23 cze 2013

I ja potwierdzam że świetną i wesoła kobitką jest nasz Bociek- miło było cie poznac osobiście i choć kilka zdań zamienic. Pozdrawiam.
Borbetka 09:11, 24 cze 2013

Najurokliwsza rabata stopniowa, bomba! Boćku, Twoje rude włosy obecne w wątkach na tym forum przyciągnęły mnie tutaj. Ładny ogród budujesz, taki "ogrodowiskowy".
Pozdrawiam.
magnolia 09:21, 24 cze 2013

Megi napisał(a)
Magnolio, Boćku jestem zachwycona, że Was poznałam, po prostu bociek powala swoim szczerym uśmiechem i kolorem włosów, Magnolia wydała mi się romantyczna i delikatna, szkoda, że czasu było tak mało, bo mam niedosyt, że choć na chwilkę nie usiadłyśmy, by sobie spokojnie zamienić więcej niż kilka słów

zostawiam ślad po spotkaniu

No właśnie Megi , to spotaknie powinno być 2-3 dniowym maratonem, koniecznie z 'posiadówką' przy ognisku. Nie zostałby może wtedy taki niedosyt, że migneły nam tylko osoby do których zmierzaliśmy wolnym krokiem....
Chętnie bym z Tobą pogadała, choć chwilę. I jeszcze z tuzinem co najmniej osób

Ewelinko, nie mam wątku, ale założę, nie ma wyjścia, już przysięgałam.

Dzięki Boćku
Gabrysia_ 10:09, 24 cze 2013

Boćku...super babka z ciebie!
...pokazywałam mojemu eMowi ciebie ( nie wiedziałam jeszcze ,że to ty! )...mówie ...zobacz jaki ta babka ma piękny kolor włosów,jesteś najbardziej widoczna na fotkach
Buziam

P.S koszulka w boćki super!
Tess 10:15, 24 cze 2013

Bociek, Ty mi pisz zaraz na PW, gdzie gniazdo Twe? Bo wróble ćwierkają, że w okolicach Warszawy. I ja nic o tym nie wiem?
Wyglądasz olśniewająco I od czasu, jak Cię ujrzałam na fotkach, ciągle mi się wydaje, że już Cię gdzieś widziałam.
Identyfikator rewelacyjny
rozajerycha 10:47, 24 cze 2013

Bociek ugryzłam się w język przy powitaniu,ale miałam na końcu ozora ,"Nie siknę,ale bardzo,bardzo się cieszę,że Cię widzę "Nie dałaś szansy na wyksztuszenie czegokolwiek ))))))))))))))
Zdejmiesz okulary kiedyś ?Lubię mieć w zasięgu wzroku parę 'przeciwnika"))))))))))
Ściskam
Martek
Kindzia 10:57, 24 cze 2013

Bociusia Widziałam Cię przesympatyczna Kobietko
Konstancja30 10:59, 24 cze 2013

rozajerycha napisał(a)
Bociek ugryzłam się w język przy powitaniu,ale miałam na końcu ozora ,"Nie siknę,ale bardzo,bardzo się cieszę,że Cię widzę "Nie dałaś szansy na wyksztuszenie czegokolwiek ))))))))))))))
Zdejmiesz okulary kiedyś ?Lubię mieć w zasięgu wzroku parę 'przeciwnika"))))))))))
Ściskam
Martek

jak się pod tym nie podpisać ))))))))))))))))))))))))))
rozajerycha 11:03, 24 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

jak się pod tym nie podpisać ))))))))))))))))))))))))))

Ściągniemy na siłę

Konstancjo szkoda,że tak krótko się widziałyśmy,nie było czasu pokaleczyć wspólnymi siłami naszego ojczystego języka ))))))))))))))))
Witam Cię i pozdrawiam
Martek