Najurokliwsza rabata stopniowa, bomba! Boćku, Twoje rude włosy obecne w wątkach na tym forum przyciągnęły mnie tutaj. Ładny ogród budujesz, taki "ogrodowiskowy".
Pozdrawiam.
No właśnie Megi , to spotaknie powinno być 2-3 dniowym maratonem, koniecznie z 'posiadówką' przy ognisku. Nie zostałby może wtedy taki niedosyt, że migneły nam tylko osoby do których zmierzaliśmy wolnym krokiem....
Chętnie bym z Tobą pogadała, choć chwilę. I jeszcze z tuzinem co najmniej osób
Ewelinko, nie mam wątku, ale założę, nie ma wyjścia, już przysięgałam.
Boćku...super babka z ciebie!
...pokazywałam mojemu eMowi ciebie ( nie wiedziałam jeszcze ,że to ty! )...mówie ...zobacz jaki ta babka ma piękny kolor włosów,jesteś najbardziej widoczna na fotkach
Buziam
Bociek, Ty mi pisz zaraz na PW, gdzie gniazdo Twe? Bo wróble ćwierkają, że w okolicach Warszawy. I ja nic o tym nie wiem?
Wyglądasz olśniewająco I od czasu, jak Cię ujrzałam na fotkach, ciągle mi się wydaje, że już Cię gdzieś widziałam.
Identyfikator rewelacyjny
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Bociek ugryzłam się w język przy powitaniu,ale miałam na końcu ozora ,"Nie siknę,ale bardzo,bardzo się cieszę,że Cię widzę "Nie dałaś szansy na wyksztuszenie czegokolwiek ))))))))))))))
Zdejmiesz okulary kiedyś ?Lubię mieć w zasięgu wzroku parę 'przeciwnika"))))))))))
Ściskam
Martek
Konstancjo szkoda,że tak krótko się widziałyśmy,nie było czasu pokaleczyć wspólnymi siłami naszego ojczystego języka ))))))))))))))))
Witam Cię i pozdrawiam
Martek