Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Madzenka 21:36, 11 lip 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Marzenka, one się wcale nie pokładają, one się Tobie kłaniają w pas!

Tylko dlaczego w czasie pokłonu łamią sobie kręgosłupy? Na jogę nie chodzą?
bociek 21:41, 11 lip 2013

Aaaaaale musialam sie cofnac, zeby byc u siebie na biezaco Jestescie Bogu niemeldowane wszystkie co do sztuki Co do zrzutow to ja nie mam kiedy i nie jezdem zlosliwa Nie bendem krazyc nad Wami. I prosze sie juz nie nabijac z mua To tyle odnosnie wstecznosci wstecznej

Teraz bardziej aktualnie.

Juliska - obwodke bukszpanowa ciachne jak nie bedzie w planach deszczu, bojam siem grzyba W ogole moje bukszpany do tej pory poza obwodka rozly slicznie, ale jakos zmarnialy, dzisiaj dalam nawoz specjalistyczny, za tydzien bedzie na grzybka, przy okazji cisy prysne na misecznika bo znalazlam w "starych" - nowy czysciulenki i rusza powolutku z przyrostami

Gabrysiu
, Anabelka juz szaleje, moje to pikus, moja tesciowa to ma gigantyczne anabelki - dostala ode mnie, kupione w tym samym miejscu, sadzone w tym samym czasie, nie podlewane specjalnie, nie nawozone, a sa szokujaco olbrzymie Obie sie zasmiewamy z tego, ze moje wychuchane a jakies takie przy tych jej mizerotki Cieszy mnie jej radosc

Kondzio, no dzialam, dzialam, tylko czas jakos mi zanika Dzieki, bardzo sie z pszczol ciesze Mam je z powrotem. Nareszcie. Od razu jest inne zycie w ogrodzie

Agnieszka, a jaka przyjemnsc patrzyc jak sie uwijaja Nasz ul to taki hobbystyczny, ale wlasny miodek z wlasnych kfiatkof to jest to co tygrysy lubia najbardziej

Anek
, nie kus, bo Ci ulegne . I zeby nie bylo, juz zasililam kfiatkami rabate przy ulu. A szalwia juz wypuszcza mlode listki. Fioletowa chyba jednak zredukuje, za bardzo idzie w gore i potem po byle deszczu lezy :/ Zawsze moge kupic niska odmiane fioletowej. Widzialam nawet w ogrodniczym, ale sadzonka 25 zl!!!!

Joasiu, szkoda

Juzia, dzieki Oby zime przetrwaly, bo po tym jak mi wypadl poprzedni roj to mam stracha

Megi, ale czemu A chwastow mam zatrzesienie, i nie mam kiedy sie z nimi rozprawic, moze w sobote jak sie prognozy nie sprawdza - teoretycznie ma padac

monitka 21:44, 11 lip 2013

Bociuś gratuluję pszczółek jednak marzenia sie spełniają
W ramach ciekawostki powiem ci bo mam Tatę pszczelarza i meża który tez tego bakcyla połknął że jak nam ul pada to znajomy przywozi królową ze swojej pasieki z Niemiec bo podbno...mniej agresywne są świat na głowie staje
bociek 21:49, 11 lip 2013

Marta, przy nastepnym widzeniu spojrze Ci gleboko w oczet Twych lazury Slowo

Aniu Monte, ja i Zon bedziemy pszczolki serwisowac z pomoca tescia A jak trzeba bedzie profesjonalnej rady to mamy kogo zapytac

Madzen - jutro bedziemy wiedzieli co i jak z uczelnia Hortki z fotki to anabelka. Incrediball jest wieksza i sztywna jak Limka, na razie zaczyna kwitnienie, wiec nie wiem jakimi kwiatami w tym roku mnie zaszczyci. Jakies fotki jutro cykne, bo w niedoczasie jestem

Grabulki, popuscilam Ty to potrafisz

Slicznie Wam dziekuje za gratki, w zyciu bym nie pomyslala, ze dojde do 500. To Wasza zasluga. Bez Was nie byloby tylu stron. Dziekuje Wam wszystkim, super, ze jestescie i super, ze jest Ogrodowisko

A teraz zmykam, w koncu czas na kominki A jutro foteczki, cos nowego, cos starego, cos bialego

bociek 21:52, 11 lip 2013

monitka napisał(a)
Bociuś gratuluję pszczółek jednak marzenia sie spełniają
W ramach ciekawostki powiem ci bo mam Tatę pszczelarza i meża który tez tego bakcyla połknął że jak nam ul pada to znajomy przywozi królową ze swojej pasieki z Niemiec bo podbno...mniej agresywne są świat na głowie staje

Monisia, oj tak, jak ja na ten moment czekalam. Zeszta dostalam je w prezencie od Przyjaciela pszczelarza, ktory po nie specjalnie dla mnie jechal, to chyba tez o czyms swiadczy
Hodowlane podobno lagodniejsze, moje sa lagodne jak baranki Mogle wgapiac sie w wejscie do ula prawie z nosem w ulu i w ogole im to nie przeszkadza. Zero zainteresowania podgladaczem Ale, zeby niemieckie pszczoly... No ja nie fiem, a patriotyzm???
JulkAd 21:55, 11 lip 2013

No to czekam na te fotki.....chociaż u Ciebie pooglądam, u mnie za oknem deszcz i nic zrobić nie można....
Bogdzia 22:01, 11 lip 2013

Bociuś pozdrawiam.
agata19762 22:16, 11 lip 2013

Boćku przyjmij i ode mnie gratki i pozdrowionka ...

Evchen 23:30, 11 lip 2013

A gdzie te białe zakątki się pytam?... Bedom czy som?....
bociek 07:04, 12 lip 2013

Tak pendzikiem Praca wzywa, ale jest piatek i moc prac w ogrodzie do wykonania

Troche niebo grozne, ale jest i slonce

Z gory

i z dolu