Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 10:22, 13 lip 2013

Evchichonku, szpiegu z krainy deszczowcow. Biala rabata jest jedna przy ulu. Ale kto wie co mi strzeli do goracej glowy. Pewnosci nigdy nie ma Niuchaj ile wlezie

Izus, a gdzie masz to kompromitujace zdjecie Pasieka to nie jest, ale Ty fiesz jak one te pszczolki spiewajom jak przynoszom nektar do ula. Takie jest wesole bzzzzzzzzzzzz

Jolcia, hahaha, mydlana siem bankami jeszcze pieni, ale wciaz mnie nie lezy w 100%.

Magda, niom tresowane i grzeczniunie takie, ze szok Mariken lysol pol roku...Mam, lubieje, ale tu kcem cos calorocznie ladnego

Madzen, to ja nic nie rozumiem juz z tego wszystkiego Moja sterczy dokladnie tak samo jak limki ktore ma po sasiedzku z obu stron...
bociek 10:25, 13 lip 2013

Aniu to moze byc CAREX ELATA, bo ten klos i podstawa nie pasuja do niczego innego... Turzyca sztywna Whithis One wyglada calkiem podobnie... Inne moje typy wziely w leb
bociek 10:26, 13 lip 2013

Kasiu, odetki sliczne sa i ostrozki mi sie tez trafily dorodne, nie powiem, ze nie
Welka 10:32, 13 lip 2013

bociek napisał(a)

Anita, Moje Anabelki na razie trzymaja sie jako tako, ale sobie mysle, ze w przyszlym roku to im gorset sprawie, zeby nie byly takie wyuzdane i sie lubieznie nie pokladaly

U mnie muszę w takim razie zagorsetować hayes starburst, też się taka wyuzdana zrobiła, i to najbardziej na widoku bezwstydnica rośnie

Fajna sprawa z tymi pszczółkami, kupuję miód od gospodarza, który mieszka niedaleko, pychotka
Pozdrawiam
Konstancja30 10:37, 13 lip 2013

no gdzies tu ... mniej więcej ... chyba oprawię w ramkę ))))))))))))

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1829-ogrod-marzen-cegla-roza-lawenda-i-mila-do-tego-co-mam-w-glowie?page=498
bociek 10:53, 13 lip 2013

Anek, Ty to nawet masz Meza co sniadanie Ci robi, echhhhhh. Ja jestem w trakcie robienia ciacha i juz mnie bacikiem pogania, czemu nie gotowe jeszcze
Konstancja30 10:55, 13 lip 2013

Bociuś a jakie to ciasto ... pytam bo może mnie zainspirujesz
bociek 10:56, 13 lip 2013

Ewelinka, a co Ty taka cichociemna... Cos sie wydarzylo na Ogrodowisku o czym nie wiem???

No paczaj jakie to chabazie lubiezne som

A co do miodu to te wlasne miodki czy od gospodarza czy z wlasnego ula sa nieporownywalnie lepsze od sklepowych. No nikt mnie nie przekona
bociek 11:00, 13 lip 2013

Kryste, Izula, czemu mnie nie koplas tym sandalkiem z G w kostkie... Jakos to zblizenie z Adamo bylo mocno zblizone. A pozycja iscie ogrodowiskowa jak do sadzenia ryzu Izusia no KOFFFFAM Cie

Ciasto, niby taki zwykly biszkopt z malinami i galaretka, ale u nas to jest letnie ciasto nad ciastami, potem sa tort bezowy Pavlova i torciki owocowe Oj lubi moja mezczyzna slodycze, oj lubi, a ja w kazda sobote niemal przy piekarniku coby mu dogodzic Fiesz, bo nie ma to jak dobra strategia. Ja mu ciacha, on mi wolna reke na zielenine
bociek 11:01, 13 lip 2013

Idem na kominki