Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

JulkAd 18:55, 09 lip 2013

Bociusia nie porzucaj nas
Mala_Mi 19:33, 09 lip 2013

Bociusia nie porzuciła, tylko pisała , że lapik zachorował i muss poczekać aż naprawią

Niech doktor czyni cuda..... bo ja mam małe problemo.. kupiłam taka trafkę, co mi się podobała, cena jeszcze bardziej, wielkość już zachwyciła.. .. ale nikt nie wie co to jest. Zaryzykowałam.. najwyżej będę musiała ujarzmić, w jaki pas cnoty zakręcić i dopiero na rabatę.. wiesz co to jest???
Na razie ma jakieś 30-40cm

Listeczki cieniutkie i takie paseczki...

popcorn 20:15, 09 lip 2013

Bociuś, jak tam? pozdrówka!!
EPODLAS 20:39, 09 lip 2013

Boćku, pozdrawiam serdecznie. Szybciutko wracaj do nas, nie wylatuj jeszcze za morza
Gabrysia_ 21:33, 09 lip 2013

Boćku...szybko wracaj do nas!
...a tylko jeden lapek w domu? ...może dzieci pozwolą na chwilkę wejść na forum?
A może wakacje sobie zrobili?
Mus czekać i wypatrywać Boćka
Madzenka 21:35, 09 lip 2013

Eee tam Bociek pewnie się opala
bociek 07:03, 10 lip 2013

O matulu Jezdem, wracam do Was pod koniec tygodnia. Lapek reanimowany, ale czasu brak na wszystko Zeby nie bylo mam dowody, ze nie proznowalam.

Najpierw sensacja: MAM PSZCZOLY lalalala Dostalam w prezencie caly roj I nawet wiem jaki plaszczym ma Krolowa

Przyjechaly do mnie w karecie Zostaly postawione przy ulu i pol dnia uruchamialy GPSa

A potem zostaly przeniesione na pokoje i od soboty pracuja az sie kurzy Miodku w tym roku im nie zabieramy, za to dostana jeszcze suta kolacje przed zima i szczepionki i mam nadzieje, ze na wiosne beda juz dobrze zadomowione

Tyle o pszczolkach, teraz kilka fotek ogrodu i lece do pracki

bociek 07:06, 10 lip 2013

Dawno nie pokazywana mydlana. Chyba jej nie bede ruszac jednak Na chwasty uprasza sie nie patrzec. A i musze kore wysypac

A tu tojesc i werbenka od Ani ASC

Trafffki o poranku. Proso mi sie niebotycznie rozroslo i zaglusza inne. Na wiosne chyba sie z nim rozstane i ze smialkiem, ktory po kwitnieniu wyglada bardzo zle.

bociek 07:08, 10 lip 2013

Na froncie kwitnie lawenda, zaraz zakwitna limki Obwodka bukszpanowa - waham sie strzyc czy zostawic nieuczesana....

Asystent wszedl w kadr

bociek 07:13, 10 lip 2013

I moj nowy nabytek. Stal sobie bidulek samiutenki w kaciku, zabiedzony, niechciany i niekochany. To przygarnelam Zal bylo patrzec jak mu smutno Mam nadzieje, ze sie odwdzieczy ladnym wzrostem, dostal drugie zycie, naprawde wyglada mizernie. Teraz mus dopracowac reszte

scielam szalwie, wygladala juz niefajnie, a fioletowa okrutnie sie pokladala. Niestety scielam zanim przyszly pszczoly i teraz musza latac dalej po nektar A ze przycielam dosc drastycznie, to raczej juz nie bedzie w tym roku kwitla...

wisienka