Irenko, oczywiscie, ze potrafisz, jak ja dalam rade to Ty dasz na pewno tysiac razy lepiej

Klosowka idzie wek, ale nie wiem kiedy mi sie uda tym zajac, strasznie zabiegana jestem ostatnio. I posadze chyba hakone w to miejsce, myslalam o rozplenicach, ale one pozno startuja, a hakone jest jednak szybciunia. Albo cosik jeszcze, musze pomyslec

Trzcinniki sa piekne, szybko ruszaja, najszybciej z traw, ale moim zdaniem musza miec cos w nozkach. Inaczej sa takie... sztywne jakby kij polknely
Juliska, powiem Ci, ze te rozowe lepiej mi graja niz biale i chyba lepiej sie sprawuja

No tam musze ten kawaleczek zmienic bo mnie drazni. W druga manke jest OK, ale tutaj lepiej wygladaly stipy z Buchanani, ale potrzebny jakis wypelniacz i lacznik z kulkowa...Ja tez zaluje, bo mi sie azalia na nozce u Madzenki spodobala i jak zobaczylam w ogrodniczym to az zapialam, ale rozsadek mi siem wlaczyl psiakosc
Martulek, wiem, ze trzmieliny przemarzaja

Raczka zadbana??? Eeeetam, jakas taka pomarszczona wyszla

Galki masz jak w banku szwajcarskim

Przytulam siem do piersi i buziam oba sliczne policzki
Anita, no rozwazalam Marikena, ale on zima lysy, a ja mam chciejstwo na cosik calorocznego...no co poradze, ze mam fanaberie

Moje Anabelki na razie trzymaja sie jako tako, ale sobie mysle, ze w przyszlym roku to im gorset sprawie, zeby nie byly takie wyuzdane i sie lubieznie nie pokladaly
Ela, no katastrofa z klosowka, nie zdazylam jej przyciac i jest kicha. Nawet Zon siem krzywi, ze dysonans wprowadza i nielad

Pszczolek nie zazdraszczaj, masz jaszczura, a ja chiba mialam bo juz wiecej nie przylazl. No ale sie nie dziwie, nie zaprosili na pokoje to se poszedl precz z wezelkiem

Pszczolki trzeba kochac, a serwisowanie jakos pojdzie. W tym roku musza miec spokoj zapewniony, bo bardzo mi na nich zalezy
Jola, hahaha, pazury wyszorowane szczota ryzowa to moze i nie strasza

A odwrotnie to nie pokazujem bo ponoc nie powinno sie pokazywac wnetrza dloni, jakis taki zabobon

No i fiesz, odciski
Ewa, hahahaha, muszem uwazac
Marta z Bartkiem, dzieki. Anabelki tak maja, one sa wiotkie i im wieksze kwiaty tym bardziej maja ochote na lezakowanie. Gorsecik i bedzie gites

A gdzie Twoj watek, bo w podpisie nie ma...