Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 07:15, 10 lip 2013

A teraz zycze wszystkim cudownie slonecznego, pogodnego dnia I duuuuzo radosci

PS. Ania ASC, daj prosze fotki jak ta trawka wyrasta z donicy (tak wiesz przy ziemi) i z dalszej perspektywy - chodzi mi o ksztalt kepy. To moze byc wszystko, mam swoje typy, ale musze sie przyjrzec w okularach
JulkAd 07:41, 10 lip 2013

Kasiu hurra PSZCZOŁY!!!.....i to swoje własne, nowy "futrzak " w domu i to jeszcze taki co pożytek z niego....kuleczka na nóżce nie wygląda źle, a na pewno o nią dobrze zadbasz...obwódkę jak chcesz wyższą to nie przycinaj tylko ewentualnie wąsy, jak są to skróć...miłego dnia Boćku
Gabrysia_ 07:54, 10 lip 2013

No i jest nasza zguba
Ale ok! , nie fochamy się,bo są fotki ,więc jesteś rozgrzeszona
Hortensje już takie piękne!
Kondzio 08:09, 10 lip 2013

super roboty sporo zrobione pszczoły swoje genialne gratulację
AgnieszkaW 08:26, 10 lip 2013

Jak ślicznie u ciebie! Własne pszczoły - to już coś. Też myślałam, bo byłby lawendowy miodek, ale u nas wokoło sporo pasiek, nawet u sąsiada, więc miodku nie brakuje. Pozdrawiam
Mala_Mi 09:12, 10 lip 2013

Bociuś..... potrzebne ci kfiotki dla pszczółek.... mogę ci podrzucić trochę miodkowych A będą Ci pasić...
Szałwia ma szansę nawet po drastycznym cięciu, jak jeszcze jesień będzie ciepłą i długa.. Ja tak też tnę, bo nie mam czasu na wycinanie po gałązce...

Trafki cyknę, ale nie teraz po robota goni
Joaska 09:48, 10 lip 2013

bociek napisał(a)
O matulu Jezdem, wracam do Was pod koniec tygodnia. Lapek reanimowany, ale czasu brak na wszystko Zeby nie bylo mam dowody, ze nie proznowalam.

Najpierw sensacja: MAM PSZCZOLY lalalala Dostalam w prezencie caly roj I nawet wiem jaki plaszczym ma Krolowa

Przyjechaly do mnie w karecie Zostaly postawione przy ulu i pol dnia uruchamialy GPSa

A potem zostaly przeniesione na pokoje i od soboty pracuja az sie kurzy Miodku w tym roku im nie zabieramy, za to dostana jeszcze suta kolacje przed zima i szczepionki i mam nadzieje, ze na wiosne beda juz dobrze zadomowione

Tyle o pszczolkach, teraz kilka fotek ogrodu i lece do pracki

Oj Bociuś pszczółek to Ci zazdroszczę tylko że ja uczulona na nie jestem tzn na ich jad...a Żon zacięcia do pszczelarstwa nie ma
Juzia 11:48, 10 lip 2013

Gratuluję fruwających!
Megi 11:49, 10 lip 2013

Ale wieści, jakbym nie zobaczyła zdjęć ulu, to bym nie uwierzyła chyba
No i gdzie Ty te chwasty niby masz, rabaty piekne, uporządkowane, a kuleczkę odchowasz i jeszcze będzie najpiękniejsza ze wszystkich
JulkAd 20:43, 10 lip 2013

A ja już gratki zostawiam na następną setunię Kasiu, bo dziś uciekam