Odpowiem hurtem co mialam na mysli piszac porazka bylinowa

Przeca ja wiem, ze chabazie sie rozrosna, no co Wy
Porazka bo po pierwsze primo ksztalt jest do kitu, mus cyrklowac i znowu zabierac trawnik M. Po drugie primo

mialo byc bialo, ale juz nie jest, bo nawsadzalam rozowosci. Po trzecie primo nic nie jest sensownie ulozone tylko bajzlownia sie zrobila, chciejstw masa, a mialam byc twarda w ogrodniczych, tiaaaaa, konsekwencja lezy i kwiczy. I w dodatku dopoki szalwia nie przekwitnie nic nie moge porzadkowac, bo pszczolki sie tam uwijaja, a wiec do pazdziernika zadnych przemeblowan w samych bylinach.A jeszcze dojda cebulowe... Po czwarte primo miala byc fajna obwodka, a jest kaszaneczka

Ale to akurat zmienic nie problem. Oj cos czuje, ze latwo nie bedzie
Tak wiec, skrot myslowy rozwinelam

Niom
A tak w ogole padam

Ale pielenie prawie skonczone, zostala tylko trawiasta, a tam dlugi rekaw, bo trawki ciete

Wywalilam klosowke

Uschla

(to na potrzeby wytlumaczenia M czemu ta piekna trawka wyparowala). Kanciki na mydlanej, przy serbach i na hortensjowej wykonane. Ogrod podlany, ja scieta przez komary
A jutro, trawiasta - pielenie + korekta kancikow. Delikatna kosmetyka na kolejowej. Jak zdaze to zaczne korekte ksztaltu bylinowej. Potem tylko czyszczenie zwirku na froncie po myciu kostki,rozmnozenie zurawki Berry Smoothie i przeniesienie jej w zwirek. No i cos tam sie jeszcze wymysli, zeby nudno nie bylo