GabiK, a z chetnoscia

Dziekuje
Ewelinko, dobre wytlumaczenie nigdy nie jest zle
Magda, ja nie narzekam wlasciwie, tylko zaluje jaszczurki. Ale ciekawe jest to, ze z tych wszystkich stworzen futro kretow, ryjowek i jaszczurki nie skonsumowalo... Hmmmm
Bozenko, bedzie Pani zadowolona
Anita, jaka tam ze mnie specjalistka

Mam Red Barona trzeci sezon. Nie pielegnuje go jakos specjalnie, scinam wiosna, latem jak leje florovitem chabazie to i on dostaje. Nie rozrasta sie jakos specjalnie szybko, ale mnie to nie przeszkadza. Warunek, zeby sie wybarwiac musi miec slonce

Co do trawek w rozach, zelazne typy to miskanty Gracillimus i Morning Light, a jesli cos nizszego to kostrzewa sina Intense Blue, moj ukochany Frosted Curls. No i poza konkurencja jest ostnica Pony Tails, ale ona niestety u mnie ani razu nie przezimowala, za to jest tak piekna, ze co roku kupuje i sadze
Gosia, zmeczona bylam okrutnie i padlam z nosem w lapiku

Zara polecem ogladnac co tam nabalaganilas
Madzen, Ty tez zarobiona
Iza, no ale mnie ona ta bylinowa nie konweniuje. Muszem jej cos zrobic bo mnie nosi

Ale to nie teraz raczej

Aj tam, najsampierw to ja bylam slodka blondina, hehehehe. Ale to bylo daaaaaaaaaaaaaaawno temu i tego nawet najstarsi gorale nie pamietaja. Hej!
Kasiek, no wlasnie. Ja tam po kretach i nornicach nie plakulkam, ale dinozaura szkoda :/
Kindzia, no wez mnie nie rozsmieszaj. Toz to tkanka ozdobna

Pracujemy nad masa, zeby potem pracowac nad forma

Icki moje trzyletnie