Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Kindzia 09:06, 02 sie 2013

Bociusia pokuszę Cie jeżówkami, białe tyż som

Dużo u nich kupiłam, warto

http://www.sklep.bylinowyraj.pl/
gierczusia 11:32, 02 sie 2013

Noo sama nazwa bylinowy raj , już kusi ... Zajrzałam tam , nieopatrznie.... Łooo mammmmoo , będę walczyć z sobą
gierczusia 11:34, 02 sie 2013

Ja też proszę o instrukcję dla kostrzewy niebieskiej.. Moja nieustannie wyglada jak paskudna miotła
Milka 12:31, 02 sie 2013

Też wywalam szałwie, za poczochrane dla mnie, chyba że podsadzę czymś, co nie pozwoli im sie położyc, w innym miejscu i wiem, że rozplenice i Ml uwielbiam i hakone
Madzenka 00:40, 03 sie 2013

Kasiek Ty dalej śpisz?
malkul 09:43, 03 sie 2013

Bociuś-kołyska w sam raz dla mnie, skrojona na miarę
Konstancja30 09:56, 03 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Bociusia pokuszę Cie jeżówkami, białe tyż som

Dużo u nich kupiłam, warto

http://www.sklep.bylinowyraj.pl/

oszzzzzzzzzzzzzzzzzz kusicielko
bociek 11:26, 04 sie 2013

Dzieki za odwiedzinki. Jestem mega nieczasowa. Wczoraj pielilam na froncie, troszke przycinalam z tylu wokol kulek bukszpanowych bo trawy je zaczely przytlaczac. Mialam jeszcze prysnac tu i tam, ale nie zdazylam
Zon myje kostke, sajgon zrobil jak nie wiem co. Tam gdzie kostka wyplukana jest OK, ale cala reszta w blocie, w tym czesc trawnika, moje biale kamyczki (robota dla kopciuszka, bo i kawalki mchu, i kora ze zwirkiem przemiksowane), hortusie, tuje. Echhhh, noc mnie zastala a jeszcze tyle roboty
Tyle, ze o zmierzchu zdazylam jeszcze pszczolki dokarmic
Lece dalej do roboty. Mam tyle pielenia, czyszczenia, pryskania...Wywalam klosowke, musze cosik pokombinowac na jej miejsce. A i zdecydowalam z M, ze wyciepiemy berberysy przy tarasie i w to miejsce zrobimy ekran chyba z choiny kanadyjskiej. Moze jeszcze na jesieni Pierwotnie mial byc z cisow, ale nie dam rady No coz, w zyciu trzeba isc na kompromisy.

Kostrzewa - nie lubi nadmiaru wody, wiec jak sie zalala, jak u Ciebie Madzen, to padla bidulka. Dla niej nalezy wybrac stanowisko suche do umiarkowanie wilgotnego i zdecydowanie na slonko.
Ja nie scinam kostrzew na wiosne, tylko jakies suche zdzbla jak sa - w tym roku troszke miala po zimie, wiec ciachnelam, ale tylko to co suche, szybko sie te miejsca po fryzjerze zabudowaly. Jak zaczyna kwitnac wycinam kwiatostany i to wszystko. Nigdy zadnej kostrzewy nie scinalam na wiosne. Wiem tez, ze kostrzewe trzeba co kilka lat odmladzac. Moje sa trzyletne, wiec maja jeszcze czas. U mnie najlepiej roznie Intense Blue. Elijah Blue juz nie tak ladnie, a NN mizernie, wiec smiem twierdzic, ze odmiana tez jest istotna

A teraz najmocniej Was przepraszam, nie jestem w stanie Was teraz poodwiedzac Juz mam zadyszke

Za to buziam wszystkich siarczyscie i pozdrawiam, zyczac cudownej niedzieli.
Mala_Mi 20:27, 04 sie 2013

Kofana, jak złapiesz oddech to powiedz czy to sie może rozrastać bez kontroli i czy wogle to coś znasz.... wstawiłam u siebie, ale nieczasowa jesteś wiec wrzucam do Ciebie..

Bo ja gooopia kupuję, a potem dopiero myślę
kaisog1 20:37, 04 sie 2013

Baciek ty sie tak nie zadyszaj bo padnie