Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Matka 10:17, 07 sie 2013

Bociek, a Ty miodzik tyż masz?
Milka 10:22, 07 sie 2013

no własnie, czy jest miodzik? twój opis..primo, pasuje, jak ulał do mnie
agniecha973 10:25, 07 sie 2013

bociek napisał(a)
Cieplo i bezchmurne niebo. Razem z pszczolkami zycze milego dnia

Bociuś, magiczne to zdjęcie.
A z kłosówką chyba zrobię to samo, mam jej dość, większość czasu jest brzydka. Tylko mnie trochę sumienie gryzie. Hmm...
Debra 11:18, 07 sie 2013

Widzę, że pomimo afrykańskiego klimatu Damy szaleją. Ty, Irenka, przemeblowania ogrodowe, ale ja to rozumiem, bo w nieco mniejszym wymiarze tez 'zasuwam'

Trawy piękne, przyznam szczerze, też bym z tego różu zadowolona chyba nie była )))
bociek 21:31, 07 sie 2013

I guzik porobilam Udalo mi sie tylko wypielic trawiasta i przyszla burza. Szybciorem nawiozlam trawnik zanim zaczelo padac. Ale co to za deszcz, 5 minut i po zawodach I zaraz zaczelo sie sciemniac M podlewa

Plus taki, ze mam opielone wszystko na czysto i troszke zwilzylo ziemie Jutro ciag dalszy robot porzadkowo-wykopaliskowych
Madzenka 21:36, 07 sie 2013

bociek napisał(a)
szybki strzal na dzien dobry

Milego dnia

Zachwycające!
bociek 21:39, 07 sie 2013

Aneta, jaki skwar? Nawet nie zdazylam sie spocic a pielilam w dlugich gaciach i na dlugi rekaw, bo nie lubie byc pocieta trawami Kocham tropiki Zanim wrocilam do domu to juz nie bylo tak goraco, a poza tym byla delikatna burza, wiec sie deczko schlodzilo i pachnie deszczem

Jolus, hehehe, pszczolki bidulki, tez im upal daje w kosc. Podgladalam dzisiaj jak strazniczki mialy kuperki wypiete na zewnatrz ula i machaly skrzydelkami - chyba robily za wklimatyzatory No wlasnie Jolu, jak cos uwiera to mus poprawic

Anek, no wlasnie, obejrzalam sobie dzisiaj watek o obwodkach bukszpanowych i chyba tego wlasnie mi potrzeba

Dzieki Tosia, moje niestety troszke sie przypiekly, ale dadza rade, w zeszlym roku daly to i teraz tez dadza

Kasiulek, bede czekac
bociek 21:47, 07 sie 2013

Bogda, Irenko, dwa lata temu, kiedy mielismy poprzednie pszczolki mielismy tez swoj miodek. Nowym lokatorkom ula zdecydowalam na dobry start i zadomowienie nie podbierac miodu, przeciwnie, dostaly jeszcze ode mnie troche jedzenia na wzmocnienie. Jak ladnie przezimuja to w przyszlym roku bede podbierac

Agnieszka, niech Cie nie gryzie to sumienie. Ja mam juz ten klopot z glowy i wcale nie ubolewam Posadze cos fajniejszego

Krysiu, dzieki. A ta praca jest taka przyjemna I paradoksalnie daje odpoczynek No i czlowiek sie rusza

O Madzenka, jestes Czyli wszystko gra i buczy Dzieki za dobre slowo

A teraz lece na kominki na chwilunie i ide spac, bo cosik mi siem oczy klejom
JoannA 22:15, 07 sie 2013

Bociuś, pytałaś o sklep w N, napisałam u siebie
Mirka 22:22, 07 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zachwycające!
Jeju jak mi się ta rabata podoba zapisuję jako inspiracjępozdrawiam i dzięki że zaglądasz do mnie