Kasiu, no wez nie nabijaj sie ze mnie

Ja tak lubie uczesane ogrody, moj jest taki troche pomiedzy, ale nareszcie mam to o czym marzylam. Teraz tylko glaszcze

Ulepszam

Swiruje
Aga, ale ktora trawka, bo ja na kolejowej mam: Carex Ice Dance (zielona, szersze liscie), Carex comans Frosted curls (zielonkawa wlochata, cieniutkie zdzbla), Carex comans (brazowa wlochata, cieniutkie zdzbla), Hakone All gold (zoltek kurczaczek), Carex Caga Nishiki, (zolto-zielona). Co do rezerwacji jeszcze nie mam lokatora

Casting jest
Moniska, dzieki, mydlana juz mnie w miare zadowala, troche kosmetyki jej zrobie w przyszlym roku, ale anabelki ladnie sie rozrosly. Jeszcze bluszcz pojdzie na sciane i za pare lat bedzie fajnie
Marta z Bartkiem 
Mam ja trzeci rok i oprocz przycinania kwiatostanow nic jej nie robie

Na wiosne miala troszke suchego to wycielam to suche i sobie rosnie
Ula, no dla mnie tez wrzosy to jesien i kwitnace trawy. Rozplenica zaczyna, wiec coz... Cieszmy sie latem poki trwa
Mireczko, no chlodniej, ja na upaly nie narzekalam bo lubie skwar

No i jest lato, ale wiem, ze wiekszosc ludzi zle znosi takie wysokie temperatury i to rozumiem. Ale marze o deszczu, od rana kraza burze, ale nawet kropla nie spadla.
Krysiu, bardzo dziekuje, ja kocham trawy od wielu lat

Sa u mnie od poczatku tego ogrodu, to juz 9 lat
Irenko, dzieki Promyczku

No mam chytry plan na bylinowa.
Anitko, one odbija

Po prostu za dlugo trwa susza. Oj jak ja marze o deszczu. Dzisiaj juz chyba wreszcie popada. Odpozdrawiam