Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

dorciabe 16:29, 15 wrz 2013

Cudnie trawiasto, to lubię
gierczusia 16:44, 15 wrz 2013

Noo Bociuś ... Nareszcie ... Toż to skandaliczny skandal tak nas zaniedbywać ... I ja dodatek tyyyyyle czasu..... nooo fieszzz

Buziaki zasyłam ... Dobrze ,że jesteś
Kondzio 16:46, 15 wrz 2013

pięknie u ciebie i te rośliny pięknie się rozrastają super a pszczoły genialne zazdroszczę
gierczusia 16:46, 15 wrz 2013

A cóześ Ty zapodała tym pszczółkom ,że one tak I się obfocić pozwoliły ???....
Konstancja30 16:49, 15 wrz 2013

Bociek ... napaczyłam się ... napaczyłam i ...

jeżeli chodzi o rabatę z kostrzewami to jestem zachwycona !!! na wiele więcej wykrzykników niż dałam ale dałam oszczędnie bo wzbijesz się znów za wysoko i za długo będziemy czekać na kolejne zdjęcia ...zachodziłam w głowę co to to czerwone ... wyciofałam do strony przed i oj tak ... jak nie kofać czerwonego barona nawet w kraju, w którym to określenie może się różnie kojarzyć

jeżeli chodzi o rabatę na froncie ... najmłodszą chyba to jak się godzi kwasolubna hortka z lawendą nie fiem ... a kcę wiedzieć ... bo ten mariaż jak wszystkie ponoć niemożliwe tchnie pięknem zabronionym ... świetna ...

jeżeli chodzi o poczochrane trawy to urzekają ... w przypływie zachwytu i chęci naśladowania gotowam wystawic łeb na wiatr i atmosferę i niech mi taką kolafiurę zrobi ... zwolnią mnie albo nie wpuszczą na teren szpitala ale warto ))))

jeżeli chodzi o mniód ... to już lubieżność ... mieć tak pięknie i jeszcze się obżerać

buźka
Sebek 17:12, 15 wrz 2013

O jeżu malusieńki, jakie cudne masz te trawy
bociek 17:49, 15 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Boćku...no wreszcie sie pokazałaś,nieładnie nas tak zaniedbywać no!
...ale pszczółki są i trafki i limki i buksik chory!
Twoja rabata trawiasta jest suuper
Buziam

Gabrysiu, fiem Pojde sama na karnego jezyka bez protestow

Trawiasta bedzie lekko korygowana, bo mnie proso wnerwia. Poklada sie i musimy sie rozstac, chociaz wczesnie startuje i pieknie sie przebarwia na jesieni, ale jak ma mi lezec na hakone to sorry gregory I smialka wywalam ostatecznie. Jak nie kwitnie ladny, jak tylko mu sie zachce dzieci to zasycha i jest paskudny Ale mam juz zastepstwo
bociek 17:54, 15 wrz 2013

ana_art napisał(a)
córa marnotrawna
Kasiu opowiadałam mojemu M o Twoim ulu i stwierdził że u nas też taki ul mógłby stanąć bo przecie tyle pszczół do nas przylatuje stołować się i wynoszą nasze dobrodziejstwa do innych ludziów
z fot widać, że begonie u Ciebie szaleją , no może nie tak jak trawiska ale gonią je

No i super, ale jest jedno ale. Musicie uwazac na dzieci. Moje pszczoly sa mega lagodne i ja nawet nie musze ich odymiac, zeby pogrzebac w ulu, ale nie masz pewnosci jakie pszczoly Ty bedziesz miala, no chyba, ze zakupicie odpowiedni gatunek w pewnym miejscu. W kazdym razie jesli sie zdecydujecie to chlopaki musza miec siwadomosc, ze przy ulu nie ma ganiania sie a juz na pewno nie ma grania w pilke. No i mus sprawdzic czy nie sa uczuleni - to bardzo wazna sprawa.
Begonie, fakt udaly sie w tym roku, za to cala reszta jednorocznych byle jaka - juz skasowane bo szpecily
bociek 18:06, 15 wrz 2013

Dzieki Dorcia, ja uwielbiam trawy Sa u mnie od poczatku ogrodu

Elus, ale ja znowu wybywam na jakis czas. No nie da sie inaczej Ale wroce, slowo A pszczolki takie lagodne mam, tresowane jak Twoja jaszczura One mi na fszystko pozwalaja. Do podkarmiania nie zakladam kapelusza ani odziezy ochronnej i nie odymiam. Dolewam im syropek i zamykam daszek. Tylko jak musze pogrzebac troszke bardziej to wtedy zakladam kapeloro, ale one nawet sie nie wkurzaja, ze im tam zagladam. Grzecznie pozwalaja zobaczyc jak sie sprawy maja, nie protestuja, nie przeganiaja. Sa super

Dzieki Konrad, no rosnie wszystko, chwasty tez, a czasu nie mam ostatnio na pielenie Pszczoly sa super, a ja mam to szczescie, ze mam fachowe wsparcie i pomoc profesjonalnego pszczelarza, od ktorego sie ucze

Izula, no co tam, nie bede siem kokosic, lubie te moje trawska jak nie wiem co Tylko na wiosne tesknie A myk z hortka i lawenda jest prosty jak budowa cepa. Lawenda ma usypany kopczyk z ziemi z piachem i dolomitem. I w tym roku mi sie rozszalala. Nigdy nie mialam takiej ladnej lawendy, a te krzaczki sa u mnie od pocztaku, tak, jak trawy I to akurat (kwitnienie) to zasluga Madzenki, bo gdyby nie pisala o dolomicie to dalej zylabym w nieswiadomosci
A pamietasz nasze koafiury w latach 80-ych i 90-ych. Zawsze mozna powiedziec, ze moda wraca Jeju, pamietam moja wlasna grzywke na Alfa, o raju, hahahahahaha

Seba, podziekowac
Gabrysia_ 18:25, 15 wrz 2013

Boćku...a czy ty masz może u siebie miskanta Kleine Fontane?
...kupiłam sobie 4szt,ale chyba nie widziałam u nikogo na forum