Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

yolka 22:39, 03 sie 2014

Bociek , dzieki ześ do mnie przyleciał, myslałam że po sejmiku już, Twoje wizyty zawsze cieszą - kofam Twoje poczucie humoru , nawet jesli kuleje. Niedługo przestanie
Bogdzia 22:53, 03 sie 2014

Jak tak wygladaja opuszczone rabatki to chyba swoje tez zostawię i wyjade. Miłego tygodnia.
Iwk4 23:16, 03 sie 2014

Boćku, też Cię witam po urlopie twym, za odwiedzinki miłe dziękuję. Trawa w większości ogrodów jest tragiczna ( nie patrz na kilka wyjątków), ja już podlewam tylko z przodu, z tyłu domu dałam sobie spokój i z niecierpliwością czekam na rachunek za wodę. To będzie dopiero tragiczne.
Madziarzeszow 07:59, 04 sie 2014

Przecudniaste zdjęcia , widoki rewelacja
malkul 12:41, 04 sie 2014

Osobiście nie lubię "roślin na pniu" ale Twoje cisy fajowe
Milka 15:06, 04 sie 2014

Kochana, nie wiem, co marudzisz, pięknie jest! trawki wielkie, wszytsko zadbane, kwiató moc, niektóre połączenia wręcz boskie, jak na przerwę z ogrodu jest bajecznie a trawa wszędzie sucha, no bo wiadomo, upały i wypala, odrośnie po deszczu posyłam deszczyk, bo rołśinkom potrzebny
a ta jeżóka się zbierze, chyba jest młoda i za rok pokaże urodę, chyba ,ze wody lub słońca jej brak?
ściskam Bociusiu, moje cisy juz cięłam porządnie, bo z doskoku juz z 2 razy, tak szaleją
bociek 19:25, 04 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Przesyłam Ci deszcz Bociuś, duuuużo deszczu....
Dlaczego jeżowka green envy to rozczarowanie roku?

Madzenko, nawet kropelka nie spadla Pogrzmialo, poblyskalo i nic. Sucho jak w fabryce pieprzu

Jezowka... Nie podoba mi sie jej kolor, taki brudny, przydymiony roz. Wole zywe i czyste kolory jednak

Konstancja30 napisał(a)
Bociek ... całokształt robi wrażenie jak zawsze ... trawki ... hortki i lawenda ... jeżówka na tle ula to już kropeczka nad "i" w sielskiej krainie ...

a ...

i ten stożek z dwoma kulkami ... !!!

ale ja nic nie mówiłam !!!!!!!!! :?)

Izula, lawenda slabo kwitnie w tym roku, pare kwiatkow zaledwie.
Czyzby Ci siem jakos kosmato kojarzylo????

popcarol napisał(a)
Kasia, ale masz wypasione ML! Cudne są! To moje ulubione miskanty i planuję ich więcej
Trawa u mnie też paskudna, trzeba założyć trawnik od początku. Trawiasta rabatka wymiata!!

Gracki i ML lubie i ja bardzo. I jeszcze Variegatusy. To moje zelazne typy miskantowe
A trawnik, tudno. Jest jak jest

monitka napisał(a)
Bociuś jak miło Cię widzieć i czytać Twój klekocik na wątkach
Ogród nawet z marną trawą bosko się prezentuje w przyszłym roku na pewno go dopieścisz i zachwycisz nas widokami.
Buziaki i dużo zdrówka kochana

Dziekuje Monitka Ogrod naprawde wymaga dopracowania, ale dziekuje za mile slowa. A za zyczenia zdrowka dziekuje szczegolnie
bociek 19:35, 04 sie 2014

yolka napisał(a)
Bociek , dzieki ześ do mnie przyleciał, myslałam że po sejmiku już, Twoje wizyty zawsze cieszą - kofam Twoje poczucie humoru , nawet jesli kuleje. Niedługo przestanie

Jolu, ale mi sie zrobilo milo Dziekuje. Humorek wroci z cala reszta pozytywow. Bezapelacyjnie

Bogdzia napisał(a)
Jak tak wygladaja opuszczone rabatki to chyba swoje tez zostawię i wyjade. Miłego tygodnia.

Rozbawilas mnie Bozenko. Ja widze niedociagniecia. Chyba kazdy z nas u siebie je widzi, choc inni nie dostrzegaja Milego tygodnia

Iwk4 napisał(a)
Boćku, też Cię witam po urlopie twym, za odwiedzinki miłe dziękuję. Trawa w większości ogrodów jest tragiczna ( nie patrz na kilka wyjątków), ja już podlewam tylko z przodu, z tyłu domu dałam sobie spokój i z niecierpliwością czekam na rachunek za wodę. To będzie dopiero tragiczne.

Iwcia, mamy piekne lato, a to nie zawsze jest dobre dla roslin. Czekam na deszcz jak na zbawienie. Burza postraszyla i poszla dalej. Moze jeszcze popada dzisiaj... A z tym rachunkiem za wode moze nie bedzie az tak zle...

Madziarzeszow napisał(a)
Przecudniaste zdjęcia , widoki rewelacja

Madzia, dzieki

malkul napisał(a)
Osobiście nie lubię "roślin na pniu" ale Twoje cisy fajowe

Gosia, ciesze sie, ze Ci sie podobaja te moje lizaki

Milka napisał(a)
Kochana, nie wiem, co marudzisz, pięknie jest! trawki wielkie, wszytsko zadbane, kwiató moc, niektóre połączenia wręcz boskie, jak na przerwę z ogrodu jest bajecznie a trawa wszędzie sucha, no bo wiadomo, upały i wypala, odrośnie po deszczu posyłam deszczyk, bo rołśinkom potrzebny
a ta jeżóka się zbierze, chyba jest młoda i za rok pokaże urodę, chyba ,ze wody lub słońca jej brak?
ściskam Bociusiu, moje cisy juz cięłam porządnie, bo z doskoku juz z 2 razy, tak szaleją

Irenko, nie marudze, mam swiadomosc niedociagniec, ale na razie musze wyluzowac. Nie ma rady Jezowka ma i slonce i wode, a mi sie zwyczajnie jej kolor nie podoba. Ciski od Ciebie przyciete, ale nie szaleja na razie. Mysle, ze w przyszlym roku pokaza co potrafia
bociek 19:36, 04 sie 2014

Zmykam popatrzec co u Was, tyle mam zaleglosci, ze az nie do wiary

Milego popoludnia i wieczoru
Welka 20:40, 04 sie 2014

Tak tylko w biegu - chyba nie wiesz jak wygląda tragiczny trawnik, mój mógłby zzielenieć z zazdrości, jakby Twój zobaczył
Trzymaj się, też widzę nieczasowa jesteś