Boćku, rabaty jak z żurnala. Horti masz dorodne, widać że mama ogrodniczka je dobrze odżywia. Na moich jeżówkach motyle uwielbiają siadać, a pszczoły nie bardzo. Widać nektar z jeżówek nie bardzo pasuje pszczółkom. A trzeba im dogadzać, bo coraz ich mniej.
Ewelinko, jak milo Cie widziec. Trawnik jest mocno zachwaszczony i podsuszony. Jeszcze tak fatalnego nie mialam i pewnie dlatego marudze
Dziekuje Aniu, deszczowka jest najlepsza, masz calkowita racje. Od wczoraj chlodniej, ale wciaz deszczu nie mamy, wiec Zon podlewa. Nie ma wyjscia.
Kindzia, nie ma co nadrabiac Buziak
A czym wyslalas, bo jeszcze nie doszlo
Gdzie mi do zurnala Ale dziekuje za mile slowa.W tym roku prawie nie nawozilam roslinek. No wlasnie zauwazylam, ze pszczoly niechcetnie siadaja na jezowkach. Zdecydowanie bardziej wola zwykla jednoroczna lobelie. Moje maja jeszcze za plotem stolowke. Teraz kwitnie nawloc, wiec lataja po nektar i pylek i wracaja tak obladoweane, ze nieraz nie moga trafic w wylotek
Sylwia, dzieki, ze wpadlas Na razie trawiasta zostaje jak jest, bo mamy kilka tematow do rozwazenia. Musimy tylko wyjasnic pewne sprawy i jak podejmiemy decyzje to bedzie zmiana tutaj albo mala albo duza. Nie wiem tylko ile czasu nam to zajmie. Moze byc, ze kilka lat
Z Twoich ust taki komplement liczy sie potrojnie
Jestem znowu chora Dopiero dzisiaj goraczka mi troche odpuscila i widze na oczy Ale to znaczy, ze jest lepiej