Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

monteverde 20:49, 04 sie 2014

Boćku pomimo braku deszczu rabaty wyglądają ładnie, u mnie też jest brak wody i cierpią moje kwiatki, bo podlewanie nie zastąpi deszczówki pozdrówka
Kindzia 00:47, 05 sie 2014

Bociusia...teraz tylko buziak będzie, nadrabianie w innym terminie...

Cmok
JulkAd 12:36, 05 sie 2014

Bociusiu u mnie wody aż zanadto jak na jeden raz....podsyłam w Twoją stronę...buziolki
EPODLAS 21:52, 06 sie 2014

Boćku, rabaty jak z żurnala. Horti masz dorodne, widać że mama ogrodniczka je dobrze odżywia. Na moich jeżówkach motyle uwielbiają siadać, a pszczoły nie bardzo. Widać nektar z jeżówek nie bardzo pasuje pszczółkom. A trzeba im dogadzać, bo coraz ich mniej.
Syla 22:46, 06 sie 2014

Boćku kochany a nie ziechciałabyś w tym zakątku trawiastym od tak ze 3 sztuki kolumnowego ciska wsadzić ???

Pięknie Ci się to wszystko rozrosło .... z ogromną przyjemnością się ogląda !!!!!!!!!!!

Kindzia 22:51, 06 sie 2014

I znowu cmok...a Ciebie nie ma
Juzia 09:53, 07 sie 2014

Ciski dobra myśl....

Buziaki zostawiam!
bociek 10:40, 07 sie 2014

Welka napisał(a)
Tak tylko w biegu - chyba nie wiesz jak wygląda tragiczny trawnik, mój mógłby zzielenieć z zazdrości, jakby Twój zobaczył
Trzymaj się, też widzę nieczasowa jesteś

Ewelinko, jak milo Cie widziec. Trawnik jest mocno zachwaszczony i podsuszony. Jeszcze tak fatalnego nie mialam i pewnie dlatego marudze

monteverde napisał(a)
Boćku pomimo braku deszczu rabaty wyglądają ładnie, u mnie też jest brak wody i cierpią moje kwiatki, bo podlewanie nie zastąpi deszczówki pozdrówka

Dziekuje Aniu, deszczowka jest najlepsza, masz calkowita racje. Od wczoraj chlodniej, ale wciaz deszczu nie mamy, wiec Zon podlewa. Nie ma wyjscia.

Kindzia napisał(a)
Bociusia...teraz tylko buziak będzie, nadrabianie w innym terminie...

Cmok

Kindzia, nie ma co nadrabiac Buziak

JulkAd napisał(a)
Bociusiu u mnie wody aż zanadto jak na jeden raz....podsyłam w Twoją stronę...buziolki

A czym wyslalas, bo jeszcze nie doszlo

EPODLAS napisał(a)
Boćku, rabaty jak z żurnala. Horti masz dorodne, widać że mama ogrodniczka je dobrze odżywia. Na moich jeżówkach motyle uwielbiają siadać, a pszczoły nie bardzo. Widać nektar z jeżówek nie bardzo pasuje pszczółkom. A trzeba im dogadzać, bo coraz ich mniej.

Gdzie mi do zurnala Ale dziekuje za mile slowa.W tym roku prawie nie nawozilam roslinek. No wlasnie zauwazylam, ze pszczoly niechcetnie siadaja na jezowkach. Zdecydowanie bardziej wola zwykla jednoroczna lobelie. Moje maja jeszcze za plotem stolowke. Teraz kwitnie nawloc, wiec lataja po nektar i pylek i wracaja tak obladoweane, ze nieraz nie moga trafic w wylotek

Syla napisał(a)

Boćku kochany a nie ziechciałabyś w tym zakątku trawiastym od tak ze 3 sztuki kolumnowego ciska wsadzić ???

Pięknie Ci się to wszystko rozrosło .... z ogromną przyjemnością się ogląda !!!!!!!!!!!

Sylwia, dzieki, ze wpadlas Na razie trawiasta zostaje jak jest, bo mamy kilka tematow do rozwazenia. Musimy tylko wyjasnic pewne sprawy i jak podejmiemy decyzje to bedzie zmiana tutaj albo mala albo duza. Nie wiem tylko ile czasu nam to zajmie. Moze byc, ze kilka lat

Z Twoich ust taki komplement liczy sie potrojnie

Kindzia napisał(a)
I znowu cmok...a Ciebie nie ma

Jestem znowu chora Dopiero dzisiaj goraczka mi troche odpuscila i widze na oczy Ale to znaczy, ze jest lepiej

Juzia_G napisał(a)
Ciski dobra myśl....

Buziaki zostawiam!

Mam inne plany
Juzia 10:42, 07 sie 2014

Czyżby powiększenie działki?
bociek 10:49, 07 sie 2014

Nie nudza sie Wam zdjecia ciagle tego samego? Moj ogrodeczek jest maly i nie bardzo wiem co mialabym innego focic...

Tutaj musze zrobic drobna korekte w cytrynowych zurawkach. Nie wiem czy nie maja jakiegos parcha, bo niektore listki jakby podsuszone brzegi maja

Zaczyna kwitnac rozowa odetka. Jakos aparat nie wychwycil koloru, a to jest taki delikatny roz majtkowy

Ta jezowka do kasacji. Nie podoba mi sie jej kolor

Zawilce rozowe maja paczusie. Sadzone w tym roku, swiezynki.