Syla
13:03, 07 sie 2014

Bociuś .... chyba żurawki te które pokazałaś padnięte mają grzyba .... Takie moje przemyślenia na dzień dzisiejszy (bo mam tak samo i nie tylko z żurawkami) , żurawkę na wiosnę koniecznie mus pozbawić zaschniętych liści (czyli czyszczenie) i podlanie na grzyba .... Przy mojej ciężkiej ziemi niestety rzecz konieczna a w tym sezonie odpuściłam
i klops .....
Właśnie dzisiaj zawezwałam pomoc do ogrodu na konieczne opryski na grzyba i przędziorka z mszycą .... Pogoda również robi swoje ... palące słońce i intensywne opady .....Mam nadzieję , że pogoda w sobotę dopisze i opryski będą ....
Nie wyrabiam już ze wszystkim u siebie a jak dzisiaj zobaczyłam kule bukszpanowe od spodu z grzybem to mi się łezka zakręciła .....tym bardziej że mi już sił brakuje ....
Także nie jest u mnie za wesoło i do bombonierki to mi daleko ....
ściskam !!!

Właśnie dzisiaj zawezwałam pomoc do ogrodu na konieczne opryski na grzyba i przędziorka z mszycą .... Pogoda również robi swoje ... palące słońce i intensywne opady .....Mam nadzieję , że pogoda w sobotę dopisze i opryski będą ....
Nie wyrabiam już ze wszystkim u siebie a jak dzisiaj zobaczyłam kule bukszpanowe od spodu z grzybem to mi się łezka zakręciła .....tym bardziej że mi już sił brakuje ....
Także nie jest u mnie za wesoło i do bombonierki to mi daleko ....
ściskam !!!