Mialam dzisiaj zrobic oprysk Topsinem, ale jakos tak sie chmurzy, wiec daje odroczenie
Z donic na tarasie wywalilam pampasy szt. 6, zimowaly w garazu, niestety nie udalo sie. Wiecej w nie nie zainwestuje, szkoda zachodu i pieniedzy

W donice posadzilam begonie, jeszcze dodam jakies zwisy. Szkoda mi traw, ale co zrobic
Martwia mnie anabelki, jakos im sie zwijaja listki, szkodnika golym okiem nie widac. Musze zrobic fotke...
Jutro, jak dopisze pogoda bede kombinowac na mydlanej. Stwierdzilam, ze ramka ze zwirku chyba robi zla robote, wiec wykombinowalam fale zwirkowa, przegrupowanie roslin i dosypanie kory. Moze bedzie lepiej, bo jak nie to chyba sie pochlastam
Poszukuje bialej szalwii omszonej Adrian, w szkolkach maja tylko fioletowa, a ja musze pouzupelniac na rabacie. Przytok ma, ale nie wysylaja

Moze ktos w mazowieckim widzial w centrach?
Roboty nie ubywa, mimo bezdeszczowej pogody chwasty maja sie lepiej niz trawnik, ktory w tym roku jest jedna wielka katastrofa
Za to roze przed wejsciem zaczynaja niesmialo kwitnac (na razie peklu 4 paczki

), lobelia kipi, swiat jest piekny
Aaaaa, wczoraj na dzien matki, moj syn dal mi w prezencie kase z takim oto tekstem - kup sobie jakies fajne kwiatki do ogrodka

Cwaniak