Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

justi 16:31, 27 maj 2012

Właściwie to nie wiem jakie sadzenie lubią żurawki, ale można posadzić głębiej i mocno podlać. Może dać im biohumus na poprawę, bez rozcieńczania.
bociek 16:39, 27 maj 2012

Mialam dzisiaj zrobic oprysk Topsinem, ale jakos tak sie chmurzy, wiec daje odroczenie

Z donic na tarasie wywalilam pampasy szt. 6, zimowaly w garazu, niestety nie udalo sie. Wiecej w nie nie zainwestuje, szkoda zachodu i pieniedzy W donice posadzilam begonie, jeszcze dodam jakies zwisy. Szkoda mi traw, ale co zrobic

Martwia mnie anabelki, jakos im sie zwijaja listki, szkodnika golym okiem nie widac. Musze zrobic fotke...

Jutro, jak dopisze pogoda bede kombinowac na mydlanej. Stwierdzilam, ze ramka ze zwirku chyba robi zla robote, wiec wykombinowalam fale zwirkowa, przegrupowanie roslin i dosypanie kory. Moze bedzie lepiej, bo jak nie to chyba sie pochlastam

Poszukuje bialej szalwii omszonej Adrian, w szkolkach maja tylko fioletowa, a ja musze pouzupelniac na rabacie. Przytok ma, ale nie wysylaja Moze ktos w mazowieckim widzial w centrach?

Roboty nie ubywa, mimo bezdeszczowej pogody chwasty maja sie lepiej niz trawnik, ktory w tym roku jest jedna wielka katastrofa

Za to roze przed wejsciem zaczynaja niesmialo kwitnac (na razie peklu 4 paczki ), lobelia kipi, swiat jest piekny

Aaaaa, wczoraj na dzien matki, moj syn dal mi w prezencie kase z takim oto tekstem - kup sobie jakies fajne kwiatki do ogrodka Cwaniak
bociek 16:41, 27 maj 2012

justi napisał(a)
Właściwie to nie wiem jakie sadzenie lubią żurawki, ale można posadzić głębiej i mocno podlać. Może dać im biohumus na poprawę, bez rozcieńczania.

Justi, myslisz, ze florovit im nie sluzy?
Kurcze, jeszcze dwie hakone cos niezadowolone z zycia. Chyba tez podejrze czy nie maja jakiegos lokatora
justi 17:27, 27 maj 2012

Na pewno pomaga. Biohumus dodatkowo poprawia żyzność gleby.
Ja stosuję i florovit i biohumus razem.
bociek 17:31, 27 maj 2012

A widzisz, zapisalam, bede lac Dzieki za rade
popcorn 18:33, 27 maj 2012

Daj znac czy hakone sie poprawi po tym biohumusie - florovitem podleje, bohumusu nie mam...
u nas żadnej szłwi omszonej nie ma, a chciałabym choć fioletową...
pozdrawiam!!
Urszula 20:59, 27 maj 2012

Witaj Boćku!
Przybiegłam do Ciebie z rewizytą z projektowania ogrodu. Bywałam już wcześniej ale po cichutku- teraz się wpisuję! i będę odwiedzać jeśli pozwolisz?
Juzia 21:08, 27 maj 2012

Przyszłam zahaczyć powiadomienia
bociek 21:10, 27 maj 2012

Ula, serdecznie zapraszam

Juzka, diabelku, tylko po to??? Foch!!!
jotka 21:15, 27 maj 2012

Kiedyś było hasło: Ociec prać?? A dziś : ogrodniku lać, lać , lać

A prezent od syna fajny - kupisz sobie, to co cie interesuje : ) i koniecznie pokaż co to będzie