Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

eliza3 16:46, 22 paź 2012

Serdecznie pozdrawiam i gratuluję pięknych zdjęć. Zdjęcia zawsze piękne, a ogród w obiektywie jeszcze piękniejszy.
mira 18:02, 22 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Ja też widzę kolory. Piękne kolory.
Domi, to drzewo z lewej strony - co to jest?
Gratuluję zdjęć w "Magnolii" - Twój ogród jest bardzo rozpoznawalny.

Witaj Domi!
gratuluje publikacji - jeszcze nie widziałam ale kupię i to z Twojego powodu !

ja też ma ten klon juz od kilku tygodni bez listka i chyba też Ci choruje częśc liści porażona - nie iwem co robić zawsze w sierpniu zaczyna się jakaś przygoda ze zwijaniem liści - masz na to jakiś patent ?
w tym roku niec nie pryskałam bo udaję EKO
Urszulla 18:07, 22 paź 2012

Twój ogród dostarcza wielu inspiracji dzięki pięknym zdjęciom. Gazetom również GRATULUJĘ ARTYKUŁU.
Enya73 18:12, 22 paź 2012

Miałam już więcej nie kupować magazynów ogrodniczych, bo mam całą kolekcję przeróżnych od 2001r., z którymi nie potrafię się rozstać ku rozpaczy M .
Teraz wszystko dostępne jest w internecie Poza tym w gazetach coraz mniej ciekawej, merytorycznej treści,a coraz więcej reklam, więc już nie kupuję .
Ale dla tego specjalnego numeru Magnolii zrobię wyjątek
Mam nadzieję kiedyś zobaczyć ten cudny ogród na żywo sąsiadko
Pozdrawiam serdecznie
waska 20:59, 22 paź 2012

Piękne Zdjęcia, piękny ogrod , poprostu Pieknie
Madzenka 21:30, 22 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Miałam już więcej nie kupować magazynów ogrodniczych, bo mam całą kolekcję przeróżnych od 2001r., z którymi nie potrafię się rozstać ku rozpaczy M .
Teraz wszystko dostępne jest w internecie Poza tym w gazetach coraz mniej ciekawej, merytorycznej treści,a coraz więcej reklam, więc już nie kupuję .
Ale dla tego specjalnego numeru Magnolii zrobię wyjątek
Mam nadzieję kiedyś zobaczyć ten cudny ogród na żywo sąsiadko
Pozdrawiam serdecznie

A ja kupuję już tylko Mój Piękny Ogród, Magnołia mi jakoś nie pasuje, ale dla ogrodu Dominiki i stroisza Danusi warto
Gorące gratulacje i liczymy na piękną sesję w Werandzie a może Dom/Dobre & Wnetrze nakład rozszedłby się w ekspresowym tempie
kasik778 19:23, 23 paź 2012

Domi napisał(a)

Niesamowite barwy Dominiczko, widzę, że świetnie godzisz i macierzyństwo i ogrodnictwo. Wszystko takie zadbane, równiutko przycięte i uporządkowane.

Staram się pogodzić wszystko, mój M. dużo też pomaga. W tym roku nie mieliśmy czasu na profilaktyczne opryski i kilka roślin jest poszkodowanych; mam jednak nadzieję, że na wiosnę ładnie odbiją.
Duże ułatwienie pracy stanowią angielskie narzędzia kupione w sklepie Danusi. Nożyce do cięcia obrzeży trawnika są REWELACYJNE! W zeszłym roku zrobiłam kancik i zaraz wszystko od nowa zarosło.A w tym roku zrobiłam raz kancik i co 2-3 koszenie trawnika oblatuję obwódkę z kostki z tymi nożycami i jest pięknie. Trochę tych obwódek mam, a w 30 minut robię cały ogród i nie muszę się w ogóle schylać. Później tylko zbieram te resztki trawy (lub nie, jeśli nie ma tego dużo lub nie zostało na kostce tylko wpadło w kancikowy rowek) i już.
W tym roku kupiłam też nożyce elektryczne, dzięki którym szybko ciacham to, z czym wcześniej dłuugo się bawiłam sekatorem. Brak czasu zmusił mnie do zakupu porządnych narzędzi ułatwiających pracę i jestem z nich bardzo zadowolona.Nie żałuję żadnej wydanej złotówki.

no właśnie mi bardzo brakuje porządnych narzędzi, do tej pory z tych dobrych i niezawodnych mam sekator fiskars i jest to firma godna polecenia, resztę trzeba kupić, może zimą coś się uda, np pod choinkę
KasiaWB 21:42, 23 paź 2012

fajnie zobaczyć Twój ogród w Magnolii powinni poświęcić mu więcej miejsca bo jest piękny Pozdrawiam
Domi 14:06, 26 paź 2012

Enya73 napisał(a)

Nie ma nic piękniejszego, niż tupot małych stóp Mała śliczna dziewczynka, bawiąca się w takim ogrodzie. Już widzę ten cudowny widok
Pozdrawiam

Pozdrawiam również!:
Domi 14:09, 26 paź 2012

Wieloszka napisał(a)
Domi, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku!!! PRAWDZIWE PIĘKNO!!!
Gratuluję sesji w Magnolii, choć uważam, że zmarnowali taki wspaniały materiał ucinając zdjęcia... Niemniej jednak i tak pozostaję wierną fanką!!! Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas na ogród przy tylu obowiązkach macierzyńskich? No bo tak dopieszczonych rabatek i trawnika nie można mieć siedząc w domu z założonymi rękami Naprawdę podziwiam!

Dzięki Aga. No staram się nadrabiać w weekendy albo gdy Marta śpi w dzień.Z tym ostatnim jest jednak coraz gorzej, bo snu w dzień jest już coraz mniej. Jakoś jeszcze daję radę ogarnąć dziecko, dom i ogród. Zastanawiam się jednak czy dam radę przy dwójce dzieci....