Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 09:29, 22 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Oj Marzenko,planów to ja mam wiele,ale wcielanie ich w życie idzie mi znacznie gorzej.

Nie ma się czemu dziwić. Córeczka teraz najważniejsza A ogród nie zając nie ucieknie, zwłaszcza że juz jest piękny !!!

A w przyszlym sezonie córa będzie biegać po trawniczku

Nie tylko Ona będzie biegać po trawniczku, bo ja też zaraz za Nią...
Domi 09:30, 22 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Ja też widzę kolory. Piękne kolory.
Domi, to drzewo z lewej strony - co to jest?
Gratuluję zdjęć w "Magnolii" - Twój ogród jest bardzo rozpoznawalny.

A dziękuję. To jest klon 'Odessanum'.
Domi 09:36, 22 paź 2012

ola napisał(a)
Niesamowite barwy Dominiczko, widzę, że świetnie godzisz i macierzyństwo i ogrodnictwo. Wszystko takie zadbane, równiutko przycięte i uporządkowane.

Staram się pogodzić wszystko, mój M. dużo też pomaga. W tym roku nie mieliśmy czasu na profilaktyczne opryski i kilka roślin jest poszkodowanych; mam jednak nadzieję, że na wiosnę ładnie odbiją.
Duże ułatwienie pracy stanowią angielskie narzędzia kupione w sklepie Danusi. Nożyce do cięcia obrzeży trawnika są REWELACYJNE! W zeszłym roku zrobiłam kancik i zaraz wszystko od nowa zarosło.A w tym roku zrobiłam raz kancik i co 2-3 koszenie trawnika oblatuję obwódkę z kostki z tymi nożycami i jest pięknie. Trochę tych obwódek mam, a w 30 minut robię cały ogród i nie muszę się w ogóle schylać. Później tylko zbieram te resztki trawy (lub nie, jeśli nie ma tego dużo lub nie zostało na kostce tylko wpadło w kancikowy rowek) i już.
W tym roku kupiłam też nożyce elektryczne, dzięki którym szybko ciacham to, z czym wcześniej dłuugo się bawiłam sekatorem. Brak czasu zmusił mnie do zakupu porządnych narzędzi ułatwiających pracę i jestem z nich bardzo zadowolona.Nie żałuję żadnej wydanej złotówki.
Domi 09:37, 22 paź 2012

BEATA_S napisał(a)
Ja również rozpoznałam zdjęcia w Magnolii Gratuluję Dominiko! Piękne jesienne zdjęcia

Wielkie dzięki Beato. Pozdrawiam serdecznie!
Enya73 10:06, 22 paź 2012

Domi napisał(a)

Oj Marzenko,planów to ja mam wiele,ale wcielanie ich w życie idzie mi znacznie gorzej.

Nie ma się czemu dziwić. Córeczka teraz najważniejsza A ogród nie zając nie ucieknie, zwłaszcza że juz jest piękny !!!

A w przyszlym sezonie córa będzie biegać po trawniczku

Nie tylko Ona będzie biegać po trawniczku, bo ja też zaraz za Nią...

Nie ma nic piękniejszego, niż tupot małych stóp Mała śliczna dziewczynka, bawiąca się w takim ogrodzie. Już widzę ten cudowny widok
Pozdrawiam
Wieloszka 10:27, 22 paź 2012

Domi, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku!!! PRAWDZIWE PIĘKNO!!!
Gratuluję sesji w Magnolii, choć uważam, że zmarnowali taki wspaniały materiał ucinając zdjęcia... Niemniej jednak i tak pozostaję wierną fanką!!! Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas na ogród przy tylu obowiązkach macierzyńskich? No bo tak dopieszczonych rabatek i trawnika nie można mieć siedząc w domu z założonymi rękami Naprawdę podziwiam!
Mala_Mi 11:49, 22 paź 2012

Przybiegłam się przywitać .. zachęcona reklamą Twego ogrodu u Wieloszki... faktycznie piękny ogród.... dopisuję do obejrzenia na wolniejsze chwile... bo widzę, że warto A i czytam coś o Magnolii.... jeszcze nie kupiłam...
Gabisia 15:37, 22 paź 2012

Dominiko, dziękuję za informację o artykule w Magnolii. Kupiłam i również gratuluję, choć przyznam, że miałam nadzieję na obszerny artykuł z pięknymi zdjęciami, a tu tylko pocięte fotki. Mam nadzieję, że redakcja już się zorientowała, ze trzeba do Was NATYCHMIAST pojechać, bo Wasz ogród jest absolutnie cudowny! Ja nie znam drugiego tak wysmakowanego i eleganckiego ogrodu. U mnie w komputerze ma swój oddzielny folder
Sebek 16:15, 22 paź 2012

Obejrzałem zdjęcia Też czuję niedosyt Ale za to dziękuję za kolejną porcję zdjęć - i to z dalszego planu
Milka 16:29, 22 paź 2012

Domi napisał(a)

Niesamowite barwy Dominiczko, widzę, że świetnie godzisz i macierzyństwo i ogrodnictwo. Wszystko takie zadbane, równiutko przycięte i uporządkowane.

W tym roku kupiłam też nożyce elektryczne, dzięki którym szybko ciacham to, z czym wcześniej dłuugo się bawiłam sekatorem. Brak czasu zmusił mnie do zakupu porządnych narzędzi ułatwiających pracę i jestem z nich bardzo zadowolona.Nie żałuję żadnej wydanej złotówki.

Dominiko, a które nożyce kupiłaś, i ja się przymierzam do tego zakupu, bo sporo roślin do cięcia; czy wszystko nimi przycinasz? i gratuluję występu w Magnolii