Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

mrokasia 18:43, 23 gru 2024

Aga, dużo wszystkiego najlepszego!
nicol21 23:01, 23 gru 2024

o wow! to się dzieje!!! super! no i kutych już nie będzie.... ale będzie piękniej. jak czujesz że czas na zmiany to czas!

Okno w lazience zostaw! Miałam w poprzednim domu i w tym to był warunek konieczny. Nawet nie rozważałam łazienki bez okna. Mamy rekuperację więc wentylacja jest. Ale znów mam rolety plisowane więc zawsze światła dziennego mam trochę. Akurat udało siętak że okno wychodzi na zielen i jest cudnie. W dużej łazience mam duże okno... sama szyba ma 150cm szerokości.... baaardzo polecam.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Makao 07:22, 24 gru 2024

Wzajemnie Aga ❤️

Mem o mnie
Basieksp 22:38, 02 sty 2025

Aga Spełnienia marzeń i planów w tym Nowym Roku życzę Serdecznie pozdrawiam
April 09:18, 03 sty 2025

Cześć Aga, wszystkiego dobrego na 2025, przede wszystkim sił i cierpliwości w związku z nową inwestycją.
Trochę nadrobiłam, widzę plany ambitne i nawet zakupy większe porobione. Ja bym nie umiała tak wcześnie płytek kupować bo bałabym się że mi się koncepcja zmieni Ale znam twój upór i pewność własnych wyborów, więc raczej jestem spokojna
Bardzo mi się podobają te mroczne klimaty wnętrz
U mnie działka też jednym rogiem na asfalcie Tak kiedyś wytyczali.
Rumianka 12:36, 03 sty 2025

Aguś...wszelkiej pomyślności na Nowy Rok oraz dużo zdrówka,
czasu
nadziei
miłości
spacerów
przyjaźni
zrozumienia
otwartej głowy
pysznych frykasów
stóweczek w portfelu
ciepła w sercu i wzruszeń
życzliwości i wdzięcznosci
silnego ramienia do wsparcia,
energii,
humoru,
spokoju,
wolności.
Agatorek 23:12, 03 sty 2025

Kasiu, Nicol, Aniu, Basiu, Jola, Elisko i dziewczynki ogrodowe, Wam również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ❤️

Jola, czasami podejmuję różne, dziwne decyzje, ale myślę, że z płytkami to był dobry wybór . Są dość uniwersalne, ale zarazem oryginalne. będą pasować do ciemnych wnętrz, belek na suficie i otoczenia . Poza tym przyjeżdżają najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu, więc nie mam już nad czym się zastanawiać

Agatorek 23:15, 03 sty 2025

Pochwalę się tylko jeszcze, że w czwartek dostałam warunki zabudowy . Wszystko ok, zresztą nie przewidywałam tutaj żadnych problemów.
W przyszłym tygodniu spotykam się z architektem do adaptacji projektu i geodetą, żeby zrobił mi mapę do celów projektowych. Także wolniutko do przodu
Agatorek 23:17, 03 sty 2025

Pozdrowienia od szkodników ❤️❤️❤️❤️

Agatorek 23:20, 03 sty 2025

Ps. Zanim spadł śnieg, to wczoraj zauważyłam, że turzyce Raureif już ruszyły
Także pewnie niedługo zacznę ciąć trawy …