Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 20:45, 30 cze 2025

Lidka, bloczki już wybrane . To było na etapie podpisywania umowy z wykonawcą, zresztą sprawy techniczne (budowlane) będzie mi w większości ogarniał tata . Oczywiście będę miała ostatnie zdanie. Ale to, jakie śrubki, czy pręty, to mnie nie interesuje.
Ja się zajmę tylko detalami (tiaaaa). Dom w stanie surowym zamkniętym mnie średnio interesuje. Dopiero przy wnętrzach będę się wypowiadać. No i przy elewacji, bo chciałabym częściowo z kamienia (płytek kamieniopodobnych), napewno w strefach, gdzie wiem, że będą psy leżakować.
Płytki na podłogę już mam kupione (to zrobiłam jesienią, bo się w nich zakochałam i bałam się, że może ich w tym roku nie być )

Psia banda ma się dobrze, oczywiście od maja mają też swój basen. Brutus się kąpie, reszta tylko pije z niego wodę .

Monia, Ty też się zbierzesz, ja musiałam podjąć jakąś decyzję w zeszłym roku, więc musiałam się jakoś zebrać.

Hej Juzia . Nie zależy mi na „wygranej”, bo to nie wyścigi. Ważne, żeby było zrobione dobrze i tanio (wiem, wiem, marzenia), a nie szybko i drogo .

Ania, no w końcu. Mam nadzieję, że nie będzie już przestojów .

Tarcia, no postaram się być optymistką. W każdym razie już mi ciśnienie zeszło .
Judith 20:52, 30 cze 2025

Elo Agnieszko . Fajnie, że dałaś znać, co u Ciebie . Życzę bezproblemowej realizacji .
Agatorek 23:21, 30 cze 2025

Dziękuję