Agatorek
20:45, 30 cze 2025

Lidka, bloczki już wybrane
. To było na etapie podpisywania umowy z wykonawcą, zresztą sprawy techniczne (budowlane) będzie mi w większości ogarniał tata
. Oczywiście będę miała ostatnie zdanie. Ale to, jakie śrubki, czy pręty, to mnie nie interesuje.
Ja się zajmę tylko detalami (tiaaaa). Dom w stanie surowym zamkniętym mnie średnio interesuje. Dopiero przy wnętrzach będę się wypowiadać. No i przy elewacji, bo chciałabym częściowo z kamienia (płytek kamieniopodobnych), napewno w strefach, gdzie wiem, że będą psy leżakować.
Płytki na podłogę już mam kupione (to zrobiłam jesienią, bo się w nich zakochałam i bałam się, że może ich w tym roku nie być
)
Psia banda ma się dobrze, oczywiście od maja mają też swój basen. Brutus się kąpie, reszta tylko pije z niego wodę
.
Monia, Ty też się zbierzesz, ja musiałam podjąć jakąś decyzję w zeszłym roku, więc musiałam się jakoś zebrać.
Hej Juzia
. Nie zależy mi na „wygranej”, bo to nie wyścigi. Ważne, żeby było zrobione dobrze i tanio (wiem, wiem, marzenia), a nie szybko i drogo
.
Ania, no w końcu. Mam nadzieję, że nie będzie już przestojów
.
Tarcia, no postaram się być optymistką. W każdym razie już mi ciśnienie zeszło
.

Ja się zajmę tylko detalami (tiaaaa). Dom w stanie surowym zamkniętym mnie średnio interesuje. Dopiero przy wnętrzach będę się wypowiadać. No i przy elewacji, bo chciałabym częściowo z kamienia (płytek kamieniopodobnych), napewno w strefach, gdzie wiem, że będą psy leżakować.
Płytki na podłogę już mam kupione (to zrobiłam jesienią, bo się w nich zakochałam i bałam się, że może ich w tym roku nie być

Psia banda ma się dobrze, oczywiście od maja mają też swój basen. Brutus się kąpie, reszta tylko pije z niego wodę

Monia, Ty też się zbierzesz, ja musiałam podjąć jakąś decyzję w zeszłym roku, więc musiałam się jakoś zebrać.
Hej Juzia

Ania, no w końcu. Mam nadzieję, że nie będzie już przestojów

Tarcia, no postaram się być optymistką. W każdym razie już mi ciśnienie zeszło