Zbiorczo dziękuję za pochwały kutych przedmiotów. Choć to głównie zasługa kowala
Iwonka, ha ha, na pewno będzie unikalnie

.
Asiu, dziękuję
Basiu (3012) chciałabym stworzyć taki tajemniczy busz jeszcze za domem. Bardzo lubię takie klimaty

.
Ewa, paczkomat akurat wymyślił mój eM. Ale muszę przyznać, że się przyda. My jeszcze przed pandemią odbieraliśmy paczki przed bramą (ze względu na psy), teraz przynajmniej nie zmokną

.
Kasiu (kasia1) tak jak piszesz, wszystko trzeba hurtem kupować

. Ale chyba nie chciałabym mieć mniej tej przestrzeni. Nasza działka też ma 3 ha, ale ogrodziliśmy „tylko” 1 ha. Reszta żyje swoim życiem. Kiedyś pokażę

.
Chciałabym jeszcze w wieku 80 lat zajmować się ogrodem... mieć siłę, żeby wyjść z domu chociaż.
Mrokasiu, albo Pan kowal ma zdolności aktorskie i pokerową twarz, albo te moje pomysły nie były takie dziwne dla niego

.
Robił wcześniej ogrodzenie (widziałam na zdjęciach), które wygląda jak łany trawy plus latające nad nimi ważki, więc skrzynka-świnka to pikuś

. Teraz robi różne elementy dla klienta do domu w Zakopanem - żyrandol składający się z 3 góralskich kapeluszy z piórkiem (oczywiście kute z metalu).
Hmm. No właśnie. Może mi zrobi takie duże ważki, żeby je umieścić np. w trawie nad nowym oczkiem. Muszę go zapytać

.
Basiu (basieksp), dziękuję