Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 19:15, 15 maj 2021

I dwie pergole (też leżą, żeby psów nie przygniotły)

l

Altanka w trakcie pracy jeszcze .
Yenna 20:40, 15 maj 2021

zaliczyłam opad szczęki. Prześliczne rzeczy, kowal jest bardzo zdolny. Od karmnika wprost nie mogę oderwać oczu
I paczkomat jest świetnym pomysłem
Magleska 20:58, 15 maj 2021

Agnieszka
świetne te kute rzeczy -najbardziej zafascynowała mnie skrzynka na listy ze świnskim ryjkiem niesamowite ,takie "Twoje" .....nigdzie takich fajnych nie widziałam

jabłonka bardzo ładna -jeśli poznasz jej nazwę ,to napisz -bo może bym gdzieś upchnęła taką

Psica słodkaaaaaa ....taka puchata kulka stado już ją zaakceptowało ?
Agatorek 21:28, 15 maj 2021

Marta, miałam szczęście, że znalazłam tego kowala . Bardzo zdolny, miły, uprzejmy i skłonny do negocjacji .

Magda, nigdzie takich nie widziałaś, bo to moje pomysły (i trochę mojego eMa, wszystko też dokładnie uzgadniamy z kowalem, czy coś można zrobić, czy jest możliwe itp. ).

Dam Ci znać, jak poznam nazwę tej mojej jabłonki. Na znalezienie paragonu nie ma co liczyć niestety .
W tygodniu chciałabym kupić 2 szt Royalty, przed dom.

Venus zachowuje się tak, jakby była u nas z rok, a nie 2 tygodnie. W ogóle się nie boi pozostałych, wręcz sama ich zaczepia, próbuje łapać za uszy, trąca łapką itp. Zupełnie inaczej niż Zeus, który przez początkowy okres przemykał chyłkiem po podwórku .
Elza raczej stara się jej nie zauważać, chociaż widzę, jak na nią patrzy i nieraz „przypadkiem” potrąci. Jest najbardziej zazdrosna, no ale była u nas jako pierwsza i z każdym kolejnym psem, musi dzielić się nami, więc można to zrozumieć.
Brutus trochę traci cierpliwość, jak mała za bardzo sobie pozwala, potrafi na nią warknąć. Ale nic więcej nie robi. Jak padał deszcz, to pozwolił jej spać obok niego (nie chciała iść do budy). Zeus jest najbardziej cierpliwy w stosunku do niej. A ona lubi z nim (a raczej za nim) biegać.
Początkowo mieliśmy zamykać ją na tarasie, żeby się z nimi oswoiła przez ogrodzenie, ale ona i tak przechodziła między prętami i szła do reszty. Teraz tylko tam daję jej jeść, żeby te żarłoki jej wszystkiego nie zjadły .
Alija 21:42, 15 maj 2021

Piękne pergole, inne rzeczy też, podziwiam!
A śpioszek słodki!
sylwia_slomc... 21:44, 15 maj 2021

Zdjęcia jabłonki u mnie
Meble i detale do ogrodu z klasą Fajnie mieć takiego kowala co zachcianki spełnia Też bym takiego chciała Choc mnie by się bardziej stolarz, rzeźbiarz przydał, bo ja kocham drewno mimo, że krótki żywot pod gołym niebem ma
Kasia_CS 22:18, 15 maj 2021

Agnieszka, jestem pod wrażeniem kutych dodatków w ogrodzie! Pomysłowe z Was bestie skrzyneczka- świnka wymiata

i ile jeszcze terenu do zagospodarowania!! No masz co robić jeszcze w ogrodzie.. fajnie, że na tym etapie jesteś na forum, bo łatwiej podejmować decyzje - ja często rozmyślam o tym ile bym inaczej rzeczy zrobiła, gdybym trfiła tu na czas

Pozdrowionka!
Agatorek 22:41, 15 maj 2021

Dziękuję Alicjo
Śpioszek słodki, ale i łobuziak. Wykopuje mi stipy .

Sylwia, byłam, bardzo dziękuję .
Kowal mieszka bliżej Ciebie niż mnie , jakbyś coś chciała, to mogę dać Ci namiar .

Kasiu, fajnie, że jesteś
Miło mi, że podobają Ci się moje pomysły
Też się cieszę, że trafiłam na forum, ale też trochę się spóźniłam . Muszę „kilka” roślin poprzesadzać z nad nowego oczka, bo w tej chwili rosną w trawniku .
inka74 22:54, 15 maj 2021

Skrzynka mnie rozwaliła na łopatki... Co jak co ale ogród będziesz miała unikalny. Nie da się zrobić copy paste
Piękna ławka i pergole obłędne
Roocika 22:59, 15 maj 2021

Agnieszka, bardzo fajne kute elementy, mnie się podobają pergole