Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Basieksp 13:33, 06 mar 2022

Ja mam podobnie, czasami tylko rękawice zakładam, ale ogólnie to wolę bez rękawic
SlonecznyOgrod 14:12, 06 mar 2022

Dziewczyny a siejecie też werbenę teraz do doniczek? Wiem, że długo wschodzi, ale ja siałam miesiąc temu i nic nie widać.
Agatorek 14:46, 06 mar 2022

Aneta, ja kupowałam gdzieś indziej, posyłałam Ci chyba namiary na priv (duże drzewka). Ta strona akurat mi się znalazła jako pierwsza do opisu świdosliwy (ale dobrze wiedzieć, że sąsiadka była zadowolona z tego sklepu, popatrzę, co mają ).

Aniu, Basiu, mi nie przeszkadzają rękawiczki, teraz nawet najpierw zakładam lateksowe, a później dopiero „robocze”, żeby sobie rąk nie przemoczyć.
Bez rękawiczek miałabym ciagle podrapane i zniszczone dłonie, jestem pierdołą .

Darcia, ja nic nie sieję. Nie ten lewel jeszcze
Judith 14:52, 06 mar 2022

Agnieszka, rękawice od Magary nie przemakają - zbierałam mokre liście i ręce pozostały suche i czyste. Dotychczas robiłam jak Ty .
Bardzo mnie cieszą te Magarowe rękawice - są rewelacyjne!
Agatorek 16:22, 06 mar 2022

O, dzięki Judith, dobrze wiedzieć
Magara 23:19, 06 mar 2022

Eh, cieszę się, że na coś się społeczności forumowej przydałam, nawet jeśli chodzi tylko o rękawice

Darcia, w zeszłym roku siałam werbenę w domu chyba pod koniec lutego, trzymana przy kominku, w dzień przy słonecznym oknie. Po miesiącu chciałam wyrzucić. Ale wtedy (chyba koniec marca to był albo i początek kwietnia) sąsiedzi postawili szklarnię i podrzuciłam im doniczkę. Ruszyła z kopyta. Werbena potrzebuje ciepła, dużo ciepła
Juzia 00:42, 07 mar 2022

Agatorek napisał(a)

Juzia, może podsuń linka Żonowi, na dzień kobiet jak znalazł . Może jeszcze zdąży Ci kupić .

My już w prezenty się nie bawimy.
Jak ktoś coś chce, to sam sobie kupuje
Zresztą.... on ma większą sklerozę niż ja
Milka 12:54, 07 mar 2022

ajka napisał(a)
Ja nie cierpię pracować w rękawiczkach, zazdroszczę że nie macie z tym problemu.

A ja sobie nie wyobrażam bez rękawic, choć przyznam przyjemnie jest bez, ale dłonie potem....
basia3012 14:28, 07 mar 2022

Agnieszko, u nas też zimno. Pogoda nie zachęca do wyjścia na ogród. Patrzyłam na prognozę długoterminową dla mojego regionu to do połowy kwietnia nocą nieduże przymrozki.
Ja też do pracy w ogrodzie zakładam rękawice ale te cienkie. Nie lubię pracować w grubych. Muszę czuć ziemię pod palcami.
Agatorek 19:17, 07 mar 2022

Daga, myślę, że oprócz namiarów na rękawice, znajdzie się jeszcze kilka innych plusów Twojej obecności .

Juzia, my też się nie bawimy. Tzn bawimy się, ale inaczej, ja się pytam eMa co by chciał. A on się mnie nie pyta, tylko sama sobie kupuję (oczywiście nie zawsze tak jest, ale w większości przypadków )

Irenko, mam tak samo jak Ty

Basiu, jeszcze poczekamy na wiosnę. Niestety. A już bym se coś pokopała .