Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

DariaB 10:08, 15 kwi 2022

Agnieszka napracowałaś się bardzo! Wyściółkowana rabata zdecydowanie zyskuje na wyglądzie. U mnie też pada, może wreszcie i moje wiśnie ruszą z kwitnieniem.
Magara 10:51, 15 kwi 2022

Aga, u nas tona kompostu kosztuje ok. 20 zł (chociaż obecnie gdańskie Szadółki mają promocję i tona kosztuje JEDEN zł ). Rok temu chciałam zamówić 5 ton, to by była stówka, ale za transport (ok. 80 km) bym musiała zapłacić 700 zł (tak kojarzę). No to odpuściłam i wożę workami, sama, przy okazji. Ale w Twoim przypadku, tym bardziej, że masz gdzie i nawet 10 ton przechować, poważnie bym się zastanowiła
Anna_I 12:07, 15 kwi 2022

Aguś czy ja również mogę poprosić o namiar na korę? Też mam trochę miejsca ,aby ją zacząć rozsypywać. W szkółce koło mnie zwariowali z jej cenami.
Rumianka 13:15, 15 kwi 2022

Z korą, rabaty zdecydowanie wypiękniały....kora zatrzyma wilgoć i same korzyści z tego...Najbardziej pracochłonne jest pierwsze "korowanie", bo z czasem będziesz tylko uzupełniać, a to już będzie lżejsza praca. Gdy już wiosna rozgości się na dobre zobaczmy efekty Twojej mrówczej pracy...roślinki odwdzięczą się i to najbardziej cieszy...
Agatorek 09:33, 16 kwi 2022

Daria , dziękuje . Dziś już nie pada, ale jest strasznie zimno i wieje.

Daga, temat do przemyślenia z tym kompostem . Ceny faktycznie zachęcające (oprócz tych za transport ).

Aniu, wszędzie ceny jak z kosmosu. Info o korze wysłałam na priv .

Elisko dziękuję .
Masz rację, pierwsze korowanie najgorsze, a później tylko uzupełnianie.

Agatorek 09:34, 16 kwi 2022

Życzę Wam wszystkim zdrowych, radosnych (mimo tych trudnych czasów) i spokojnych Świąt Wielkanocnych
Kasya 09:46, 16 kwi 2022

Z korą od razu porządek
Muszę to jeszcze u siebie zrobic ile się da
Kasiapod 11:25, 16 kwi 2022

Aga pięknie z korą wyglądaJa u siebie też wysypałam korą, miałam 40 worków, ale kupiłam w Brico Marche, cena mnie powaliłaA ja tu słysze że płaciłaś 5,20 i to z transportem!
LIDKA 13:54, 16 kwi 2022

Agatorek napisał(a)
Lidka, za worek 60 L płaciłam 5,20 zł z transportem. Przy odbiorze własnym oczywiście byłoby trochę taniej, ale to z kolei mi by się nie opłacało, bo do samochodu weszłoby mi kilka worków .

Asia, no niestety. Jak wysypię na rabaty za domem, to pewnie mi zostanie 1/4 tego, co zamawiałam, a może i mniej .
Ale naprawdę jestem w lekkim szoku, że kora tak odmienia wygląd rabat.

Wiolka, boli, oj boli. Niby nic męczącego nie robiłam, ale jednak prawie cały czas na stojąco i dużo chodzenia (po korę ).

Madzia, dzięki .
Mogę Ci przesłać namiar na priv, bo można zamówić u nich wysyłkę, ale nie wiem, jak to wyjdzie cenowo.

Też poprosze namiar na te korę. Cena dobra.
Agatorek 18:50, 16 kwi 2022

Kasyu, u Ciebie tak gęsto, że nie trzeba kory sypać

Kasiu, dziękuję . Nie pamietam, skąd jesteś, ale poszukaj gdzieś u siebie np. Ogłoszeń na olx, czy sprzedajemy.pl, a nawet na Allegro.

Liska, namiar na priv