Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Yenna 10:12, 19 kwi 2022

Aga, czy możesz mi też podesłać informacje odnośnie tej kory?

Pięknie wyglądają rośliny na zmienionym tle
Martka 12:31, 19 kwi 2022

Wiśnia jedoeńska piękna! Wiosna w tym roku zapowiada się tu u Ciebie nadzwyczajnie Ja już chcę liści! U mnie na razie głucho na gałązkach.
Dragonka 18:06, 19 kwi 2022

Agatorek napisał(a)

Dereń eddies white wonder

Ależ ma fajny kształt- wygooglowałam go, piękny jest! Napisane jest, że on z gatunku kolumnowych ? Muszę poszukać u siebie takiego, nie zajmowałby wiele miejsca a kwitnie ślicznie. Jak duży jest Twój okaz Aga?
mrokasia 18:26, 19 kwi 2022

Aga, dzięki za zdjęcia kory .

O dereniu Eddie już kiedyś myślałam ze względu na kolumnowy kształt. Zazdroszczę, że go ustrzeliłaś!

A a'propos rad Sylwii, tak mi się skojarzyło - moja znajoma powiedziała mi, że projektant zaplanował jej 135 szt hortensji . Ja wczoraj przycięłam 20 i miałam dość .
Roocika 08:00, 20 kwi 2022

Widoki wiosenne zapewniłas sobie bezbłędnie

Tej Gruszy jestem mega ciekawa, swego czasu rozważałam ja przy bramie ale jednak stwierdziłam, że za duża na to miejsce. Macham poświątecznie
Anna_I 15:14, 20 kwi 2022

Fiu,fiu, Aga u Ciebie też wszystko ślicznie w rozkwicie

Fajnie, że wrzuciłaś zdjęcia kory, ja jeszcze nie zamawiałam... mężowi coś w plecach pyknęło, a nie wiem ile czasu zajmie mi przeniesienie około 200 worków , więc poczekam jeszcze chwilkę
Milka 15:20, 20 kwi 2022

Aga poczytałam.
Ilość kory, zakupów i sadzenia, ogrom. Elaborat Sylwii z dobroci serca, kiedyś jej tez mówiłam, że im dalej, tym trudniej.
60 róż, rany, ja swoje 50 z hakiem jeszcze nie skończyłam ciąć, 4 wywalam, sił życzę, bo naprawdę ogrom pracy, a jak to urośnie!
Z kora ładniej, ja jednak wolę gołą ziemię, łatwiej grabic itd, ale nie wszędzie, bo pod murem mam igliwie i szyszki, ale tam nic nie grabię i nie czyszczę.
Jest super, trzymam kciuki, aby tylko siły i zdrowie były
Gosialuk 18:33, 20 kwi 2022

Podoba mi się ta wiśnia jedońska. Tulipanki za chwilę błysną kolorem.
Agatorek 19:00, 20 kwi 2022

Daria, dziękuje . Dziś cały dzień padało, więc masz rację, powinno wybuchnąć

Marta, info o korze wysłałam .

Martka, wiosna się zapowiada na bardzo pracującą . Z tą korą mam trochę roboty, a i roślinki spływają (dziś przyjechały róże z gołym korzeniem, do weekendu muszą poczekać na sadzenie, część do ziemi, część do doniczek, bo oczywiście nie mam rabaty przygotowanej )

Basiu, mój dereń ma około 1,5 m wysokości, ma ładny kształt, to będzie jego pierwsze kwitnienie, więc proszę o kciuki

Kasiu, może Tobie też się go uda ustrzelić .
135 hortensji nie planuję, ale za to róż będę miała ponad setkę .

Hej Asiu, też macham . Gruszę będę pokazywać

Aniu, nie wyobrażam sobie przeniesienia 200 worków. We trójkę rozładowywaliśmy trochę więcej i byłam padnięta.

Irenko, dziękuje. Siły jeszcze mam , gorzej z czasem. Trochę za bardzo mi się kurczy ostatnio.
U mnie goła ziemia nie wyglądała zbyt ładnie. Gdy jest bardzo sucho, robiła się taka brzydka skorupa.

Gosiu, zaraz wrzucę zdjęcia tulipanów, jestem nimi zachwycona
Agatorek 19:02, 20 kwi 2022

Tulipany EE, śliczności

I hiacynciki