Agatorek
22:41, 14 kwi 2022

Lidka, za worek 60 L płaciłam 5,20 zł z transportem. Przy odbiorze własnym oczywiście byłoby trochę taniej, ale to z kolei mi by się nie opłacało, bo do samochodu weszłoby mi kilka worków
.
Asia, no niestety. Jak wysypię na rabaty za domem, to pewnie mi zostanie 1/4 tego, co zamawiałam, a może i mniej
.
Ale naprawdę jestem w lekkim szoku, że kora tak odmienia wygląd rabat.
Wiolka, boli, oj boli. Niby nic męczącego nie robiłam, ale jednak prawie cały czas na stojąco i dużo chodzenia (po korę
).
Madzia, dzięki
.
Mogę Ci przesłać namiar na priv, bo można zamówić u nich wysyłkę, ale nie wiem, jak to wyjdzie cenowo.

Asia, no niestety. Jak wysypię na rabaty za domem, to pewnie mi zostanie 1/4 tego, co zamawiałam, a może i mniej

Ale naprawdę jestem w lekkim szoku, że kora tak odmienia wygląd rabat.
Wiolka, boli, oj boli. Niby nic męczącego nie robiłam, ale jednak prawie cały czas na stojąco i dużo chodzenia (po korę

Madzia, dzięki

Mogę Ci przesłać namiar na priv, bo można zamówić u nich wysyłkę, ale nie wiem, jak to wyjdzie cenowo.