Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Magara 23:25, 24 lip 2022

Musisz kochać siostrę bardzo
Chyba, że do bukietu odłamki trafiły
Ja obecnie mam w wazonie kawałek pommponelli (wina kota) i kawałek chopina (wina Małżonka)... Żadne z nich się oczywiście nie przyznaje, ale ja swoje wiem

P.S. Jak królowa przyjedzie to rękawiczki jej tez pokaż i swój klęcznik Niech wie
Rumianka 23:33, 24 lip 2022

Ale piekniście kwieciście się zrobiło...no nie samo, bo to Twój udział w tym jest...Pieknie, i cudnie innych słów nie znajduję, no jeszcze...przecudnie...Udało się...Brawo....Moja szczęka też w wielkim zagrożeniu...
Agatorek 09:11, 25 lip 2022

Daga, różnie bywało między mną a siostrą, ale teraz (od dłuższego czasu) mamy najlepszy czas między nami. Musiałyśmy chyba obie dorosnąć .
Także do bukietu trafił towar pierwszej klasy

Haha, pokażę oczywiście swój komplecik. Nówka sztuka, nieśmigana . Trochę mi szkoda używać . Ale już powoli do tego dojrzewam .

Dziękuję Elisko . Takie słowa są bardzo potrzebne (oczywiście nie fragment o szczęce )
Martka 21:39, 25 lip 2022

Uroczy bukiecik. Ja też przepadam za moją siostrą (bratem też!), a miałyśmy dramatyczne czasy Dla niej codziennie podlewam hortensje Annabelle, które odratowałam i które rosną teraz w donicach. A one lubią wodę, jak wiemy
LIDKA 22:02, 25 lip 2022

Byłam, rzeczkę i resztę widzialam i nie napisałam pochwały.(chyba bo forum nie ogarniam od paru tyg)
To piszę teraz JEST BOOOOOOSKO.
ajka 22:53, 25 lip 2022

Lista róż jest imponująca, ale cięcia nie zazdroszczę. Zawsze się pokłuję. Moje dwie rabaty to już sporo pracy. Masz jakiegoś ogrodnika w zanadrzu?
Gosialuk 17:04, 26 lip 2022

Aga pięknie rzeczka różana zakwitła. Cięciem się będziesz martwić jak przyjdzie na to pora. Teraz jest czas na zachwyty.
Agatorek 20:15, 26 lip 2022

Martka, z bratem (bo także mam, oprócz siostry) też mam lepszy kontakt niż kiedyś .
Annabelki w donicach to rzeczywiście jest wyzwanie , u mnie (póki co jedna sztuka) w ziemi .

Lidka, byłaś i pisałaś . Ale ponownie dziękuje ❤️
Tez ostatnimi czasy nie ogarniam większości tematów… niby dzień długi, ale zawsze coś jest do zrobienia .

Haha, Aniu, niestety sama muszę wszystko ogarniać. EM kosi i jak ma czas, to podlewa (ostatnio podlewał do północy ). Chętnie bym się kimś wspomogła, ale na razie prawie ogarniam . Chociaż tyły mam. Ale jakoś mi to nie przeszkadza .

Gosia, dziękuję . Masz rację, „pomyślę o tym jutro”, jak to mawiała Scarlet O’Hara .
Kasiapod 22:00, 26 lip 2022

Agnieszka to jest niemożliwe, żeby w rok powstał ogród A jednak ciężką pracą można stworzyć co widać na załączonych fotkach Cóż mogę więcej napisać jest poprostu przepiekniee
Roocika 22:05, 26 lip 2022

Bukiecik fajny i rodzeństwa zazdroszczę, jedynaki mają przerąbane.