Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

LIDKA 14:13, 18 kwi 2023

Aguś fajne te Twoje pniaki i korzenie .
Widoki cudne.
Czy EE mnożą się u Ciebie?

Dużo popracowalaś. Ja sobotnie popołudnie i część niedzieli i nadal czuje w gnatach. Kondycja jeszcze nie taka dobra ale jak Ty liczę że się poprawi.

Agatorek 15:22, 18 kwi 2023

Asiu, No właśnie w tym ambaras, do tanga trzeba dwojga (albo dwóch czynników ). Znam to bardzo dobrze .

Tak Aniu, w końcu . Jeszcze tylko niech będzie cieplej, żeby się nie ubierać w kilka warstw

Aniu (na Żuławach), koniecznie je posadź. Widać je z daleka, aż świecą . Tylko sadź po kilka sztuk w kępce, albo „rzeczkę”, wtedy uzyskasz najlepszy efekt .

Lidka, dziękuję .
Nie zauważyłam, żeby było więcej EE, niż w zeszłym roku. Z ciekawości może jutro policzę . Z tego co piszą dziewczyny, to z roku na rok jest ich raczej coraz mniej i są mniejsze (o ile się ich nie wykopie, nie wysuszy i nie oddzieli cebulek przybyszowych). Ja na razie zostawiam je w spokoju.

Agatorek 15:24, 18 kwi 2023

Dziś posadziłam kilka miodunek i innych sadzonek. Muszę trochę opróżnić stół przed czwartkiem, bo mama zapowiedziała dostawę . Akurat będą większym autem, więc trochę towaru przybędzie.

Judith 16:16, 18 kwi 2023

Moje EE posadzone 8 lat temu kwitną niestrudzenie każdej wiosny w liczbie równej liczbie posadzonych . Zero zysków, zero strat .
Oszukane z B. nie zakwitły w ogóle, ale nie mogły, skoro oszukane, wrr.
Judith 16:17, 18 kwi 2023

Agatorek napisał(a)
Dziś posadziłam kilka miodunek i innych sadzonek. Muszę trochę opróżnić stół przed czwartkiem, bo mama zapowiedziała dostawę . Akurat będą większym autem, więc trochę towaru przybędzie.

Agnieszka, gdyby nie Ty i Twój ogród mama mogłaby założyć sklep z sadzonkami .
Agatorek 16:35, 18 kwi 2023

Judith, właśnie policzyłam EE, i tam, gdzie było 50 sztuk, mam teraz 72 ale numer!

Niedługo pewno będę musiała ogrodzenie przesuwać, żeby to wszystko pomieścić . Samych ciemierników cuchnących ma być 20 doniczek. W tym 10 naprawdę dużych…
Kasya 17:58, 18 kwi 2023

Agatorek napisał(a)
Judith, właśnie policzyłam EE, i tam, gdzie było 50 sztuk, mam teraz 72 ale numer!

Niedługo pewno będę musiała ogrodzenie przesuwać, żeby to wszystko pomieścić . Samych ciemierników cuchnących ma być 20 doniczek. W tym 10 naprawdę dużych…

Ale masz dobrze
Tez bym chciała takie dostawy
Monika83 20:06, 18 kwi 2023

Agatorek napisał(a)
Trochę wiosennych fotek

Śliczne są ja jeszcze do tej pory ich nie mam bo każdego roku wychodzą mi same pomyłki i teraz też
anuska2507 20:13, 18 kwi 2023

Ja mam świeże tulipany Purple Prince, sadzone jesienią, ale niektóre cebule miały nawet po 2 cebulki przybyszowe. Część tych małych cebulek też ma kwiaty
ewsyg 20:48, 18 kwi 2023

Agnieszko kwitnie jeszcze ta piękna magnolia Kikuzaki ? Bardzo mi się spodobała i myślę o niej intensywnie. Zastanawiam się, czy mogłaby rosnąć w dużej donicy ?