Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Rojodziejowa 09:34, 04 lip 2023

April napisał(a)
Kurde, a myślicie że my tu tylko siedzimy i nic innego nie robimy Ja ostatnio nie mam czasu po tyłku się podrapać, nie pamiętam kiedy byłam we własnym wątku

Ale potwierdzam wpis Agi

Przyjeżdżamy z rękawicami roboczymi oczywiście
Judith 09:45, 04 lip 2023

Tez potwierdzam, aczkolwiek były przebąkiwania o wiaderkach wręczanych przy wejściu i alternatywie: bilet albo zapełnienie wiaderka chwastami .
Ale to w przyszłości, zatem porzućcie obawy .
April 10:43, 04 lip 2023

Na razie bez szans zapełnienia choćby jednego wiaderka chwastami, tak ma wylizane, więc frekwencja byłaby żadna
Kasya 12:02, 04 lip 2023

Judith napisał(a)
Tez potwierdzam, aczkolwiek były przebąkiwania o wiaderkach wręczanych przy wejściu i alternatywie: bilet albo zapełnienie wiaderka chwastami .
Ale to w przyszłości, zatem porzućcie obawy .

No nie, chwasty są, ale żyją w rezerwatach
ElzbietaFranka 12:10, 04 lip 2023

jolanka napisał(a)
I troszkę szczegółów metaloplastycznych, które są tak charakterystyczne dla ogrodu Agnieszki i które w urokliwy sposób go ozdabiają. Może ktoś pocałuję żabkę i znajdzie Księcia

Agnieszka dlaczego ty nie pokazujesz tych detali metaloplastycznych. To fortunę pewnie kosztuje. Też bym takie chciała.
Pokazuje tylko przy suchym oczku. A tu ogród pełną parą rośnie wszędzie na całym terenie. Jest co pokazywać.
Tak prawdę mówiąc też nie potrafię wszystkiego uchwycić. Nie raz się łapie na tym, że w realiach jest dużo ładniejszy niż na fotkach.

Agnieszka piękny jest pracy od groma dobrze, że sił ci nie brakuje. Ja już kwękam.

Pozdrawiam
mrokasia 12:41, 04 lip 2023

Kasya napisał(a)

No nie, chwasty są, ale żyją w rezerwatach

dobre
Rojodziejowa 13:54, 04 lip 2023

April napisał(a)
Na razie bez szans zapełnienia choćby jednego wiaderka chwastami, tak ma wylizane, więc frekwencja byłaby żadna

Gorzej, jakby byle zapełnić wiaderko goście wypełniali je czym innym
DariaB 15:05, 04 lip 2023

Fajnie dziewczyny, że się udało Wam spotkać, ogród oczami gości zawsze wygląda inaczej niż oczami właściciela, niemniej jednak jest piękny i bogaty. Agnieszko gratuluję
Agatorek 18:14, 04 lip 2023

Justyna, w tym roku rzeczka też jest piękna, werbeny jest troszkę mniej, albo to po prostu takie wrażenie, bo róże są bardziej pękate . Nowe fotki niebawem , zerknij sobie troszkę wstecz, kilka już było

Asia, może kiedyś będziesz „w okolicy”, czekam na sygnał , turnee to świetny pomysł !

Aneta, nie ma problemu

Marta, dobry pomysł , zaplanujcie sobie kilkudniowy pobyt, bo tu jest sporo ciekawych ogrodów

Dzięki Kasia, Jola i Judith . Judith dobrze myśli, dodam, że w tym roku jest promocja (żartuję )
Jola, na pewno jedno wiaderko by się zebrało . I to bez „szukania”. Dziś przeszłam się po rabatach i widzę, że za chwilę muszę ruszyć z odsieczą na chwasty

Asia, prędko bym nie zauważyła, jakby ktoś mi coś wykopał i chciał wynieść w wiaderku

Kasya, chwasty w rezerwatach mnie rozwaliły

Hej Ela . Bardzo dziękuje za komplementy . Elementy metalowe czasami pokazuję, tylko wiadomo, nie wszystko da się zobaczyć na wszystkich tematach
Pozdrawiam również

Daria, dziękuję

Rojodziejowa 18:47, 04 lip 2023

Aga, jeszcze się okaże, że wesoły autobus z Małopolski się zbierze