Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

inka74 07:48, 05 lip 2023

Aga, cudnie ogród wygląda! Zazdroszczę dziewczynom wizyty ale nie było szansy na przyjazd. Odwołali mi lot. Dopiero następnego dnia wieczorem wróciłam. Także tak, ale z przyjemnością się umówię na indywidualne zwiedzanie w tygodniu po południu możliwe?
Roocika 07:51, 05 lip 2023

Agatorek napisał(a)

Agnieszka cudownie
MartaCho 07:51, 05 lip 2023

Agatorek napisał(a)

Szczęka opada! Oglądałam wieczorem zdjęcia na telefonie i dziś od rana znowu na kompie! Przepiękny ogród stworzyłaś, zdjęcia są przeurocze!
Na tym pierwszym zdjęciu to pierwsze moje skojarzenie było highway to... heaven oczywiście! Bujnie, soczyście, różnorodnie, a spójnie! Brawo ty!
UrsaMaior 09:52, 05 lip 2023

Jak ja bym chciała taki areał... Bosko! Będę tak kombinowała, żeby przyjechać
Agatorek 09:58, 05 lip 2023

Aniu, wijące rabaty zawsze mi się podobały . U mnie typowe „pod ogrodzeniem” nie wyglądałyby dobrze.

Judith, rady były konkretne, przyznaję nieskromnie, że zdjęcia są dużo lepsze teraz

Madzia, dzięki

Justyna, dziękuję , mi też się najbardziej podobają te kadry

Anetka, dziękuję . Niby teren ten sam, aparat (w telefonie) ten sam, a zdjęcia diametralnie różne. Też oglądałam po kilka razy

Sylwia, będę pokazywać częściej i więcej

Dziękuję Marysiu . To prawda, jestem dość uparta

Joann, No nie od końca wiedziałam czego chcę . To przychodziło z czasem. Jak już miałam jedną „falę”, to łatwiej mi było zaplanować kolejne. I tak dalej. Teraz rozkminiam miejsce na huśtawkę. Szkoda, że nie poruszyłam tego tematu na spotkaniu, ale zwyczajnie o tym zapomniałam .

Magarku, dzięki
Lemon rokoko kupiłam w 2021. Miała ze 3-4 pędy. W kolejnym roku była już ogromna i miała mnóstwo kwiatów, chyba nawet więcej niż w tym roku. Po kwitnieniu i obcięciu przekwitłych kwiatów wypuściła długie baty (1,5 m jak nic) zakończone pączkami.
Posadzona w zwyczajnej ziemi plus kompost. Tutaj ma mniej gliny niż róże na nowej części, ma bardziej przepuszczalne podłoże, ale, jak widać, wcale jej to nie przeszkadza. Nie choruje, a co do zapachu, to nie pamietam, później sprawdzę .
Późno kwitnie z porównaniu z innymi, a kwiaty trzyma dość długo. Jak długo, trudno mi powiedzieć.
Żadnych róż nie kopczykowałam jesienią (ale świeżo posadzone bym nieco przykryła, jakbym takie miała).
Stipa i róża to super połączenie. U mnie jest tylko przed domem, ze względu na przepuszczalne podłoże.

Dzięki April

Agatorek 10:02, 05 lip 2023

Iwonka, dziękuję . W tygodniu po południu spokojnie możesz przyjechać , na razie nigdzie się nie wybieram na dłużej. Oczywiście daj znać kilka dni przed

Asia, dziękuje

Marta, dziękuję . Te zdjęcia i ja kilka razy oglądałam .

Iza, kombinuj, kombinuj!
Szarobialy 11:19, 05 lip 2023

Fiu, fiu
Bajka
mrokasia 12:42, 05 lip 2023

Aga, te nowe zdjęcia w ogromnym stopniu oddają to co widziałam na żywo . Super!
Gruszka_na_w... 17:01, 05 lip 2023

Jakość zdjęć i kompozycji w kadrze wkroczyła zdecydowanie na wyższy level. Gratuluję!

Pięknie uchwycone różane modelki, a szerokie kadry wzbudzają zachwyt.
Aga, świetnie zagospodarujesz ten swój kawałek świata.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
LIDKA 17:05, 05 lip 2023

AGUŚ
OGRÓD MIODZIO A ZDJĘCIA MALINA.
PIĘKNIE MASZ, SUPER TO WSZYSTKO WYMYŚLIŁAŚ. KIEDYŚ POKAŻĄ TWÓJE DZIEŁO W TV I MAGAZYNACH OGRODOWYCH.