Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

olciamanolcia 19:58, 27 lip 2023

Agatorek napisał(a)
I reszta szkodników ❤️

Jakie szkodniki? PAńcia No co Ty piszesz
Anioły normalnie
Agatorek 20:27, 27 lip 2023

Kasia, fakt, jęzor to ma długi

Gosia, dzięki

Judith, Tarcia, na żywo wygląda właśnie jak koń. Ewentualnie koń (klacz) w ciąży

Bożenko, dziękuję

Justyna , No dobrze, już tak nie szkodzą jak kiedyś, ale do aniołów to trochę im brakuje

Wiaan 21:14, 27 lip 2023

Agnieszka jesteś mistrzyni, ja nawet nie wiem co napisać. Uwielbiam takie kadry, mam mały ogród ale zawsze podobały mi się takie właśnie przestrzenie. Stworzylaś cudo po prostu
anpi 22:23, 27 lip 2023

Pięknie rozrasta się ogród, fajnie go komponujesz! Ciekawa będzie rabata z huśtawką i koniozwierzem
mrokasia 22:30, 27 lip 2023

Skąd Ty te pieńki bierzesz???
LIDKA 23:01, 27 lip 2023

Oniemiałam. No cudnie masz.

Zwierzaki słodziaki.

Pokaż te doniczkowo kiedyś.
Makao 23:07, 27 lip 2023

A na tej nowej rabacie to drzewko szczepione to...?

Te Twoje rzeczki roślinne są przecudne. Tyle pomysłów od razu mam w głowie
Słodkie te psiaki
Basieksp 23:34, 27 lip 2023

Agatorek napisał(a)

Ale masz piękne te ścieżki fajne już tak wszystko rośnie u zaprasza by pomaszerować w głąb ogrodu tą ścieżką a psiaki, no jak ich nie lubić a Wenus ot tak sobie buziaki przesyła Widać, że jeszcze trzpiotka, trochę jest
Magara 00:09, 28 lip 2023

Agatorek napisał(a)

To zdjęcie bije na głowę wszystkie inne zdjęcia Jęzor słodki, a oczy, to spojrzenie - no to już w ogóle Słodziak jakich mało Na pewno nie jest szkodnikiem
To jest zdjęcie profilowe na całe życie, a nie jakieś tam kwiatki

A inne Twoje zdjęcia i pokazane obrazki - Aga, czapki z głów!!!
Widać OGROM, OGROM, OGROM. Działki to raz, pracy, którą wykonałaś - to dwa, skoku technicznego w robieniu zdjęć żeby pokazać punkt 1 i 2 - to trzy
Jestem pod mega wrażeniem O mega zazdrości, że jesteś taka ogarnięta - nie wspominam
Agatorek 00:40, 28 lip 2023

Anetka, bardzo dziękuję . Jeszcze jakiś czas temu sama nie wierzyłam, że potrafię coś takiego stworzyć

Aniu (Anpi), mam nadzieję, że i ta nowa rabatka mi „wyjdzie”

Kasiu, jak to skąd? Z lasu
Poprzednie z lasu obok moich rodziców. A tego nowego „zwierza” rodzice zauważyli na czyjejś działce. Kosztował chyba dwa piwa, czy jakoś podobnie

Lidka, dziękuję , doniczkowo też kiedyś pokażę

Aniu, drzewko na nowej rabacie to wiśnia kiku shidare zakura, dość wysoko szczepiona (chyba jakoś na wysokości 2,5m).
Rzeczki i psiaki dziękują

Basiu, dziękuję za miłe słowa . Najbardziej się śmieję z eMa, bo niby „chwasty” go nie interesują, a zawsze jak wraca po kilku dniach na wyjeździe, to idzie na obchód. Chyba że sprawdza ile nowych roślin kupiłam
Wszystkie szkodniki czasami zachowują się jak szczeniaki . W sumie to jeszcze młode psy

Magarku, dziękuję .
Venusek potrafi skraść serce, dlatego wybaczam jej wszelkie szkody (już coraz mniej ich jest). Wszystkie psiaki są zresztą kochane . Każde na swój sposób .
W przypływie zazdrości ogrodowej, pomyśl sobie ile czasu spędzam na pieleniu .