Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Basieksp 19:23, 13 mar 2021

O może to by pomogło wczoraj poszliśmy z nią kawałek za wioskę i nawet było w miarę ok, dopóki nie przebiegła w oddali przez drogę sarna, ona wtedy złapie trop i koniec marszu ale zawsze można zgubić parę kilogramów
Agatorek 19:44, 13 mar 2021

Tak, psy i ogród to fajne sposoby na utratę wagi
Alija 23:03, 13 mar 2021

Widzę psi temat. Fajnie, lubię psy. U ciebie trochę ich jest, sympatyczne.
My mieliśmy dwa, mamę i córkę, ale w grudniu Vega odeszła na drugi koniec tęczy.
Została nam Masza i dwa koty.
basia3012 00:01, 14 mar 2021

Agnieszko, ale u Ciebie też chyba nie ma śniegu. Pokaż swoje klomby. A może nasze prymulki już zakwitły u Ciebie? U mnie zbierają się powoli.
Agatorek 00:11, 14 mar 2021

Alija napisał(a)
Widzę psi temat. Fajnie, lubię psy. U ciebie trochę ich jest, sympatyczne.
My mieliśmy dwa, mamę i córkę, ale w grudniu Vega odeszła na drugi koniec tęczy.
Została nam Masza i dwa koty.

Też fajny skład
Agatorek 00:12, 14 mar 2021

basia3012 napisał(a)
Agnieszko, ale u Ciebie też chyba nie ma śniegu. Pokaż swoje klomby. A może nasze prymulki już zakwitły u Ciebie? U mnie zbierają się powoli.

Tak, u mnie też już po śniegu . Jutro sprawdzę nasze prymulki
Na klombach nic nie ma jeszcze, nie mam cebulowych, więc na jakiś „pokaz” trzeba będzie zaczekać
Ogrodowy_Kal... 06:50, 14 mar 2021

Doczytałem o planach, dobrze że są przynajmniej więcej będzie nas wracających późnym wieczorem do domku , przestrzeń bardzo fajna.
Zwierzęta w ogrodzie muszą być. Masz piękne rasy, to "duży" obowiązek, chociaż nie wyobrażam sobie życia bez nich.
Ja mam trzy gończe polskie i jamnika Stefana, ten jest najlepszy jak próbuje dogonić te duże
Milka 08:59, 14 mar 2021

Agatorek napisał(a)

Oj, to chyba rzeczywiście lepiej odpuścić.

Też mam bliznę, na ręku, i na żebrach. Akurat po Elzie, która jest najmądrzejsza z tego towarzystwa.
Latem ukąsiła ją żmija w łapę. Zawiozłam ją sama do weterynarza, eMa akurat nie było.
Z tego stresu nie pomyślałam i nie założyłam jej kagańca przed wejściem do kliniki (bo w domu normalnie dała się dotykać) i jak już w gabinecie próbowałam jej założyć (strasznie łapa ją bolała i nie dała sobie dokładnie obejrzeć, chciała gryźć), to się strasznie rzucała i przejechała mi pazurami po ręku i żebrach (jakoś wsunęła mi łapę pod bluzkę w tej szamotaninie).
Przez kilka dni jeździłam z nią na zastrzyki, to już wcześniej zakładałam kaganiec.
Ostatniego dnia już było bez kagańca (łapa nie bolała i była bardzo wesoła i towarzyska ).

Kochana, no niezłe przygody ludzko- psie.
Milka 09:02, 14 mar 2021

Agatorek napisał(a)

Stan posiadania:
Elza - owczarek australijski
Brutus - leonberger
Zeus - owczarek Podhalański

I będzie jeszcze za około miesiąc Venus - landseer

O rany, nieźle. Same wielkoludy, no może australijski mniejszy.
Podziwiam, bo szczotkowanie to zajmuje ci mnóstwo czasu.
Milka 09:08, 14 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Czasami przychodzą sarenki

i łosie, ale jeszcze nie udało mi się żadnego upolować aparatem.

Wróciłam do 1 strony wątku. Ależ areał. Nie dziwię się, że takie psiaki i tyle. Idealne miejsce na agroturystykę. No i pięknie już masz Agnieszko, podziwiam takich odważnych zapaleńców