Agatorek
08:00, 16 kwi 2024

Marta, wszyscy byli zdziwieni tą ilością
Ale za to nadrabiam wielkością drzewek
Iza, dokładnie tak
Kasia, lipa kupiona w zeszłym roku, malutka, szczepiona
, już nie pamiętam odmiany. Nie chciałam, żeby mi wyrosło wielkie drzewo. Nie, żebym miała coś przeciwko dużym drzewom, ale nie lubię jak mi coś kapie na głowę
.
Ewa, Tarciu, dziękuję
Judith, no właśnie nie
. To akurat był kierowca ze szkółki i miał jeszcze na pace drobnicę dla innego klienta 
Gosia, no i nie będzie nowych rabatek
. Kruszyna idzie nad basen, tam mam już posadzone 3 sztuki. Będzie szpalerek z jednej strony.
Wiśnia będzie „solo”, tak samo perełkowiec. Hibiskusa jednego oddałam mamie, dla drugiego znajdę miejsce na rabatach, tak samo jak i dla Hortensji, czy magnolii. Wiśnię też jeszcze gdzieś wcisnę
.
Magara, ale z drugiej strony, jak się człowiek później chce najeść, to nie wie, z której miski
. I dlatego mam jeszcze porobione zamówienia na drobnicę
.
Czyli wszystko w porządku, ilość się będzie zgadzać

Ale za to nadrabiam wielkością drzewek

Iza, dokładnie tak

Kasia, lipa kupiona w zeszłym roku, malutka, szczepiona

Ewa, Tarciu, dziękuję

Judith, no właśnie nie

Gosia, no i nie będzie nowych rabatek

Wiśnia będzie „solo”, tak samo perełkowiec. Hibiskusa jednego oddałam mamie, dla drugiego znajdę miejsce na rabatach, tak samo jak i dla Hortensji, czy magnolii. Wiśnię też jeszcze gdzieś wcisnę

Magara, ale z drugiej strony, jak się człowiek później chce najeść, to nie wie, z której miski

Czyli wszystko w porządku, ilość się będzie zgadzać