Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród z zegarem

Kasya 14:08, 14 lip 2024

Mądry piesek
Moje koty olały basen z rybkami

Piękne masz klony palmowe
Wszystkie dają radę na patelni ? Nic ich nie przypala ?
Agatorek 14:34, 14 lip 2024

Kasiu, tylko dwa klony mi przypala tak znacząco, mają jasne/jasnozielone listki i muszę je przesadzić jesienią w inne miejsca.
Pozostałe jakoś dają radę.
Basieksp 14:58, 14 lip 2024

Ale mają fajnie w sumie Venus to wodołaz, jak się nie mylę, i że ona do wody nie wskakuje
Aga mimo suszy masz ładny busz
Agatorek 15:12, 14 lip 2024

Basiu, może będę musiała jej pokazać jak się tam wchodzi

Busz dziękuje
Rośliny jednak byłyby większe i gęstsze, jakby dostawały więcej wody.
Polon 16:55, 14 lip 2024

Aga, ogród co roku pokazuje nowe oblicze. Inne rośliny gwiazdorzą, inne proporcje roślin, dużo można się na przykładzie Twojego ogrodu nauczyć.
Też mam basen dla mojego ONka, uwielbia tam włazić w upały. Po powrocie ze spaceru gna do wody i taki mokry do domu się pcha . Jeden wytrzymał ze cztery lata, więc nie jest źle, teraz ma nowy i już zrobił dziurę, ale dało się zakleić, więc jest ok.
Kordina 17:40, 14 lip 2024

Aga piękny ogród stworzyliście, właściwie to powstaje u Ciebie taki ekosystem wzajemnie się wspierających roślin, pojawią się różni mieszkańcy w tym ekosystemie oby tylko ci pozytywni i wyczekiwani przez ogrodników
LIDKA 18:32, 14 lip 2024

Aguś wszystko Ci ładnie rośnie.
Drzewa już widać z oddali, roślinki dorodne. Masz piękne róże. Dostrzegłam bo moje dawno przekwitły.

Hortensje śliczne. Wpadły mi w oko te na rondzie.
Pokaż je kiedyś z oddali bo kamyki też widze inne niż kiedyś.

Twój zwierzyniec ma mnóstwo troski i miłości od Ciebie. I luksusu.
April 18:59, 14 lip 2024

Aga, ależ jeżówy dorodne. Fajne widoczki.
No i basen dla psa, no mega pomysł.
TAR 20:39, 14 lip 2024

Jezowki i rauriefy oblednie. I dobrze widze, ze Ice Dragon sie przebarwia?

Czy tam pomiedzy trawkami jest pien czy taki stylizowany domek dla jeży?
Agatorek 21:08, 14 lip 2024

Malgo, ja sama się jeszcze uczę na swoim ogrodzie

Bożenko, a wiesz, że kilka razy widziałam już bażanty w „starych” oczkach? Psy jak dotąd ich nie wywęszyły .

Lidka, róże to tylko nieliczne kwitną, ale widzę też nowe pąki, może będę jeszcze mogła coś pokazać
Jutro postaram się zrobić fotkę ronda, masz rację, nowe kamyki już są. Dołożyłam dużo biało-zielonych otoczaków i dużo lepiej to wygląda.
Zwierzyniec niestety nie potrafi pojąć, że w rabatach się nie kopie. Robi to Brutus (czyli ten sam, co najczęściej korzysta z basenu ). Już nie wiem, co mam z nim zrobić. Kopie na jednej rabacie. Podkładam kamienie, to przenosi się obok, masakra.

Dzięki Jola .
Psy już kiedyś miały basen, nie przetrwał jednego dnia . Ale ten o dziwo daje radę. I kosztował mniej niż 100 zł

Tarcia, u mnie klony na słońcu zazwyczaj łapią kolorek, ale Ice Dragon jest zielony, to ten w czerwonym kółku

Pomiędzy trawami jest pień, w środku pusty, więc może służyć za domek. Nie sprawdzałam, czy już coś tam mieszka