Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

Pokaż wątki Pokaż posty

April podbija las...

April 08:48, 30 paź 2024

Magara napisał(a)
Jola, piękne foty i piękny ogród i cudna jesień
Nie chcę myśleć co byś nam pokazała gdybyś miała więcej czasu, weny i nastroju

Też trzymam kciuki, żeby wszystkie puzzle wskoczyły na swoje miejsca

Wczoraj nie udało mi się odpowiedzieć na wszystkie wpisy, może dziś dam radę

Magarku, dziękuję za zachwyty
Przede wszystkim przydałby się lepszy fotograf Sprzętu nie zmienię bo z moją wadą wzroku robienie zdjęć aparatem jest bardzo kłopotliwe i wkurzające. Pstrykam więc "jak leci" telefonem a to nie daje dużego pola do popisu.
Będę miała czas w najbliższy weekend ale chyba pogoda nie będzie współpracować... pożyjemy, zobaczymy

April 09:00, 30 paź 2024

Nie wiem co się stało że wczoraj część zdjęć przy ostatnich postach się nie zapisała. Mam nadzieję że dziś będzie lepiej.

April 09:13, 30 paź 2024

Kordina napisał(a)
Pstryki zachwycające w tym pięknym ogrodo-lesie
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i bliskich

Bożena, dzięki
Mam nadzieję że to też ci się spodoba

April 09:25, 30 paź 2024

Gosialuk napisał(a)
Joola i ja się przyłączam do życzeń. Twój ogród nieodmienne mnie zachwyca. Jakoś przetrwamy ten listopad i zimę.

Gosiu
Jeszcze listopad się nie zaczął a ja mam go dość. Ciemno jak wychodzę do pracy i ciemno jak wracam. Energii to nie dodaje.
Żeby sobie poprawić nastrój, zamówiłam sobie kilka drzewek, już dziś ma być paczka. Powinnam mieć zakaz wchodzenia na Ogrodowisko bo od razu robię impulsywne zakupy

Mocno się przejaśniło jak sąsiedzi zaczęli wycinać drzewa pod dom.

TAR 09:29, 30 paź 2024

No weź, u mnie juz prawie bez lisci a u ciebie dopiero poczatek jesieni. U mnie klony gołe, ledwo co zostało na dereniach i ambrowcach. Tylko na debach nad bajorem jeszcze żółto. No i niezawodny Rising i Pink pompoms maja liscie.
Margo2 13:37, 30 paź 2024

April napisał(a)

Powinnam mieć zakaz wchodzenia na Ogrodowisko bo od razu robię impulsywne zakupy

Mocno się przejaśniło jak sąsiedzi zaczęli wycinać drzewa pod dom.

Jola, To Ci się zmienią warunki świetlne. Czy to będzie na cos rzutować?
Co takiego kupiłaś?
Kordina 19:58, 30 paź 2024

April napisał(a)

Wczoraj nie udało mi się odpowiedzieć na wszystkie wpisy, może dziś dam radę... Sprzętu nie zmienię bo z moją wadą wzroku robienie zdjęć aparatem jest bardzo kłopotliwe i wkurzające. Pstrykam więc "jak leci" telefonem a to nie daje dużego pola do popisu.
...

Nie odczuwaj przymusu odpowiadania na wszystkie wpisy uwolnić orkę!
Co do drugiej części wpisu, do fotografowania Twojego ogrodu można mieć i wadę wzroku i pstrykać jak leci, bo gdziekolwiek się obrócisz i cokolwiek pstrykniesz jest po prostu fantastyczne. W takim ogrodzie cokolwiek zrobisz będzie piknie ot co
Miskantowo 20:08, 30 paź 2024

Alez pięknie…
To Ogrodowisko to jest samo zlo!
Ogladam i oglądam i coraz częsciej pojawia się w mojej głowie myśl, ze potrzebuję działki siedliskowej…
Kawałka pola/lasu dla siebie…

Cudna ta jesień u Ciebie.
ElzbietaFranka 22:15, 08 lis 2024

April napisał(a)

Ewo, może i nie są to zawody ale jak patrzę na takie piękne i dopracowane ogrody jak twój, to tracę pewność siebie.

W weekend nie miałam możliwości zrobienia zdjęć mimo że pogoda była cudna.
Może uda mi się coś wygrzebać co jeszcze nie pokazywałam.

Jolu coś pięknego. I pomyśleć, że to w cieniu, półcieniu wszystko rośnie i tak pięknie się przebarwia. Ładny kolorek tego Marcinka.
Gruszka_na_w... 13:47, 09 lis 2024

April napisał(a)

Czeka mnie jeszcze dopieszczanie wielu miejsc.

To dopieszczanie świetnie Ci wychodzi. Z burego sosnowego lasu zrobiłaś kolorystyczno-fakturowy majstersztyk.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies