Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 12:11, 06 lut 2025

Tess napisał(a)
Kociaki cudne, kocham koty. Ale postanowiłam, że jak mój ostatni kot odejdzie za Tęczowy Most, nie wezmę już kolejnego kota. Bardzo ciężko zniosłam odejście Bursztyna (w maju ub. roku). I pewnie niedługo odejdzie Lolek - to już staruszek, ma 17 lat, jest głuchy całkowicie i chyba niedowidzi.
Wprawdzie nie wiem, jak zniosę dom bez kota (od 34 lat były w domu koty). Ale zdaję sobie sprawę, ile mam lat i obawiam się, że odejdę przed kotem (jeśli wzięłabym malucha). A tego nie robi się kotu...

I oczary cudne.

Tereso, my o przygarnięciu nowych kociaków zdecydowaliśmy ponieważ nasze maine coony są już raczej u schyłku życia, choć jeszcze nieźle się trzymają. Może uda nam się przeżyć nowe koty Kto to wie. Ale wnoszą mnóstwo energii i śmiechu. Lubimy patrzeć jak się bawią, jak zaczepiają starsze. Jest wesoło
April 12:13, 06 lut 2025

Alija napisał(a)
Cudne kociaki , na zdjęciu widać różnicę w rozmiarach.

Alicjo, proporcje takie że maleństwa ok 2kg, a kocur niemal 10kg. Zdjęcie jeszcze tego nie oddaje
April 12:14, 06 lut 2025

mrokasia napisał(a)
3 nowe kociaki???? O rety!!!

Chcesz któregoś? Ale chyba jednak nie oddam, zakochałam się
Ale mogę jakieś rude lub rudo-białe w okolicy dla ciebie odłowić
April 12:16, 06 lut 2025

Margo2 napisał(a)
Powiem kolejny raz przecudne te kociaki.
No i fajnie, że Ci towarzyszą przy pracach. Jak ja bym chciała takiego przytulaska.
A takie środki do odkażania rąk nie wystarczą do dezynfekcji narzędzie?
Ja zazwyczaj stosowałam denaturat

Szkoda że alergia cię ogranicza. Ale są też takie łyse koty

Nie wiem czy środki do odkażania rąk nie są za delikatne do narzędzi. Jednak ręce wrażliwsze. Choć lepsze to niż nic
April 12:17, 06 lut 2025

TAR napisał(a)
Jola milo mi było,ze po raz kolejny wsparłysmy sie w ogrodowych szalenstwach zakupowych. To budujące, ze nie jestem w tym sama

Kobieto, pójdę z torbami przez twoje "wsparcie" w szaleństwach zakupowych
Nie jesteśmy normalne Ale było fajnie
Jeszcze dumam nad dokupieniem powojników... Ale może nie jednego dnia. Muszę ochłonąć
Makao 12:36, 06 lut 2025

April napisał(a)

No zdecydowanie ja

O kurcze to masz wesoło.
Śliczne są. Nie dziwię się że nie chcesz oddać. Uwielbiam koty za ich samodzielność w utrzymaniu czystości no ale teraz masz ich aż 5 . Szok
Joku 21:05, 06 lut 2025

Środki do odkażania rąk powinny wystarczyć. Mocno spryskać lub polać i zostawić na 2-3 minuty.
Szkoda wyrzucać.
Magara 23:04, 06 lut 2025

Jola, pięć futer w domu
Przestałam się dziwić, że nie miałaś czasu na ogród Zakładam, że rozrywkę masz zapewnioną
April 08:04, 07 lut 2025

Makao napisał(a)

O kurcze to masz wesoło.
Śliczne są. Nie dziwię się że nie chcesz oddać. Uwielbiam koty za ich samodzielność w utrzymaniu czystości no ale teraz masz ich aż 5 . Szok

Koty małe, dom duży, jak się rozbiegną po kątach to nawet trudno czasem znaleźć Czystości szybko się nauczyły od dużych. Zero problemu, tylko żarcia trzeba dużo, dużo więcej No i to jeżdżenie do veta trochę uciążliwe i baaaardzo kosztowne.
April 08:05, 07 lut 2025

Joku napisał(a)
Środki do odkażania rąk powinny wystarczyć. Mocno spryskać lub polać i zostawić na 2-3 minuty.
Szkoda wyrzucać.

Dobrze wiedzieć