Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

anpi 01:06, 06 mar 2025

Ciekawy torebkowy temat- ja też z tych zmieniających! W każdej na wyposażeniu mam chusteczki. A przekładam dokumenty, portfel i telefon oraz" kosmetyczkę "wypełnioną różnościami, aczkolwiek z kosmetycznych rzeczy jest tam tylko kredka, pomadka i błyszczyk do ust oraz pilniczek do paznokci. Reszta to centymetr lub metrówka, długopis, notes, igła z nitką,plaster,tabl. przeciwbólowe i np.Isla, czasem zdarza się sekator, scyzoryk, a nawet mała łopatka i w razie potrzeby reklamówka bądź większa torba na zakupy, a czasem nawet rolka worków na śmieci)Pewnie coś jeszcze by się znalazło... I naprawdę nie noszę dużych torebek, tylko takie 20-30cm szer.
Mam oczywiście też małe- okazjonalne, wtedy "kosmetyczka" jest w samochodzie
Margo2 22:33, 06 mar 2025

April napisał(a)

Ty masz inny styl, bardziej na luzie i sportowy. To nie wymaga tylu "aranżacji" ubraniowych

Sportowy to w dni wolne. Do pracy musze jednak trochę bardziej elegancko, ale tez torebka jedna. Czarna, do wszystkiego pasuje
Patrycja_KG_Lu 12:10, 07 mar 2025

Te nowe reklamy na forum pomiędzy wpisami idealnie się wpisują w to o czym się pisze U Hani rozmowa o butach i reklama butów
April 10:31, 10 mar 2025

Śledzą nas na każdym kroku. Chociaż ja nawet nie wiem bo mam zwyczaj blokowania wszystkiego Żadne reklamy mnie nie rozpraszają
April 10:33, 10 mar 2025

Poryłam trochę weekend w ogrodzie. Chociaż to raczej był taniec z grabiami i wynoszenie dziesiątek koszy z igłami do mojego lasku, na górkę, która stale rośnie. Nie zmienia to faktu że mam już trzy komory kompostownika zapełnione do ponad 160cm wysokości. A nawet nie połowa suchelców ścięta.

April 10:43, 10 mar 2025

Nie umiem nowym telefonem robić zdjęć, wszystko rozmyte. Chyba wrócę do starego

Trochę wiosny wyłazi jak się zdejmie pierzynę z igieł

Kordina 10:43, 10 mar 2025

April napisał(a)
Śledzą nas na każdym kroku. Chociaż ja nawet nie wiem bo mam zwyczaj blokowania wszystkiego Żadne reklamy mnie nie rozpraszają

Ja też mam zablokowane reklamy
Patrycja_KG_Lu 11:39, 10 mar 2025

Kordina napisał(a)

Ja też mam zablokowane reklamy

A jak Wy je na komórce blokujecie?
Kordina 11:44, 10 mar 2025

Ja nie korzystam z komórki, bo nie lubię maleńkiego ekraniku, mam laptopa średniej wielkości. Komórka dla mnie to telefon, sms ewentualnie zdjęcia, reszty nie chcę z własnego wyboru. Czy na komórce można załadować program anty reklamowy, tego nie wiem
Na laptopie jest więcej opcji, przynajmniej tak mi się wydaje, mam czasami pootwierane kilkanaście stron i po kolei sobie lecę
April 12:11, 10 mar 2025

Na mojej komórce reklamy też się nie pojawiają. Otwierając stronę Ogrodowiska po prostu odrzucam wszystkie opcje reklam, techniczne, zbierające dane statystyczne, wszystko o co pytają Czasem trzeba się natrudzić bo musisz wybrać to ręcznie, ale warto przerzucić całą listę by mieć spokój.