Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Miskantowo 09:10, 25 lut 2025

LIDKA napisał(a)
Torebka zawsze poprawia humor. A dwie to już euforia musi być.
Ja zaczynam właśnie ostatnie 4 z przodu w liczbie lat i dostałam
o bag . Też mam endorfinki

Ooo, wszystkiego najlepszego ❣️❣️❣️
Tess 12:16, 25 lut 2025

April napisał(a)
No widzisz, jakbyś się mocniej skupiła to i do 20 dojedziesz. Ja pewnie więcej... bo dwie niebieskie, srebrne to pewnie ze trzy różne, czarne też trzy czy cztery, kremowa, złota...
Uzbiera się sporo.

No masz rację, też tak mam. Ale i tak na okrągło noszę jedną Nie znoszę tego przepakowywania wszystkiego z jednej do drugiej. Kiedyś byłam świadkiem w sądzie, przed wyjściem przepakowałam się w inną, pasującą torebkę. W sądzie okazało się, że nie nie mam dowodu osobistego.
Gruszka_na_w... 12:55, 25 lut 2025

mrokasia napisał(a)
Ja pierdziu, 20 torebek????
Ja mam 1 torebkę. W ogóle mnie ten temat nie kręci. Chyba jestem nienormalna .

Nie jesteś sama. Też w danym momencie mam tylko jedną.
Przy 20 sztukach popadłabym w panikę, że zapomnę, w której aktualnie mam wszystkie potrzebne rzeczy, czyli dokumenty i inne niezbędne przydasie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gosialuk 17:31, 25 lut 2025

To i ja dołączam do tych co mają jedną. Pewnie jest nas więcej jeszcze. Nie lubię tego przekładania wszystkiego.
TAR 18:21, 25 lut 2025

Z torebki przekladam 3 rzeczy. Klucze, portfel i telefon. Nie ma znaczenia czy mam jedna czy dwadziescia. Dostalam kiedys dobra rade od ortopedy jak mialam rwe barku. Powiedzial mi, ze nosze za wielka i za ciezka torebke i najlepiej zebym zmienila ja na mala i lekka. Posluchalam rady. Zycie stalo sie prostsze wszystkie pozostale duperelki trzymam w samochodowym schowku, robie w nim porzadek tylko przy zmianie auta
Judith 18:43, 25 lut 2025

Ja nie mam pojęcia ile mam torebek, a to dlatego, że używam tylko kilka z nich .
Podobnie jak TARcia nie mam dużo do przekładania, zatem zmiana nie jest problemem . Zmieniam, bo dopasowuję się a to do pory roku, a to do ubrania, a to do fantazji aktualnej .
Torebki łączy tylko jedno - zero czerni . Ta sama zasada obowiązuje przy butach .
Miskantowo 18:46, 25 lut 2025

Ja mam sporo torebek.
Używam…jednej
Ewentualnie biorę drugą, małą, kiedy idę się ukulturalnić do jakiegoś teatru/opery.
TAR 19:31, 25 lut 2025

Judith, w sumie jak tak patrze to tez nie mam codziennych torebek w czarnym kolorze. Mala czarna do wyjscia jednak jest w zasobach. Buty czarne posiadam ale i tez duzo innych w pozostalych kolorach. Chustki szale i apaszki obowiazkowo kolorowe
April 07:11, 26 lut 2025

Ja podobnie jak Tarcia, dużo nie noszę w torebce, więc przekładanie trwa 10 sekund. Za często też ich nie zmieniam ale jednak zdarza się.

Rzucić temat torebka albo buty i laski od razu się rozkręcają
Chociaż tutaj też furorę robią np sekatory i inne przyrządy tnące

MartaCho 07:46, 26 lut 2025

Ostatnio w drodze do pracy na przeciwko mnie w autobusie usiadła młoda osoba, na oko pierwsze klasy liceum. Byłam zafascynowana, ile rzeczy zmieściło jej się w torebce do szkoły:
- lusterko, zalotka, tusze dwa, tubka ze śniadaniem, jakieś witaminy, butelka z wodą, słuchawki, oczywiście, że telefon Ciekawe, czy jakiś zeszyt lub książka tam były, ale tego nie wyjęła w trakcie podróży