Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Kasya 06:53, 08 maj 2025

April napisał(a)
Mój kotek też miał obróżkę z danymi. Dopóki miesiąc temu ta obróżka omal go nie zabiła. Niby specjalna, z gumką żeby w razie zaczepienia zrzucić. Ale smyk tak się okręcił że już nic nie dało rady. Pewnie cały dzień tak wisiał, ale zaniepokoił nas cichy pisk wieczorem i znaleźliśmy biedaka. Teraz poszedł bez "oznaczeń". Jeśli znalazł nowy dom, trudno. Zainwestowałam sporo kasy na leczenie i kastrację. Ale ważne żeby był szczęśliwym kotem. Gorzej jak coś się wydarzyło... Sama nie wiem czy chcę wiedzieć.

No niestety tak to jest
Koty nie sa swiadome zagrozen a sa bardzo ciekawskie
Ja nie akcepytuje zadnego ryzyka i nie wypuszczam wcale
Wydaja sie szczesliwe w domu z 3 wysokimi drapakami i duzą przestrzenią.
Zauwazylam ze jak kot nie jest wypuszczany od malego to potem nawet jak wyjdzie to bardziej sie boi i raczej trzyma przy domu
Zeby nie wychodzil poza teren ogrodu to konieczne sa zabezpieczenia
Oby nic mu sie nie stalo, trzymam kciuki
Monia81 07:29, 08 maj 2025

Też trzymam kciuki by się kicia znalazła, mojej sąsiadki kota 2 tygodnie nie było, już myśleli, że go nie znajdą, sąsiadka na Facebooku go znalazła, bo wrzucił z sąsiedniej wsi ktoś fotkę, że kota znaleźli i tak chłopak wrócił i od tego czasu, aż tak się nie oddala
tulucy 00:13, 10 maj 2025

April napisał(a)

Czyli idealne futra się zdarzają, tylko czemu nie mi?

Kupiłam tego wielosiła Sonia's Bluebell, co go upatrzyłam u ciebie. Niestety epimedium Domino nie chciał sprzedać. Zostały mu już tylko sadzonki na rozmnożenie. Miałaś farta.

Iza ma Domino chyba w nadmiarze??? Ja za rok pewnie będę dzielić, jakby co, chyba się rozrośnie. Tylko żebym nie pomyliła z tym drugim, co równocześnie kupowałam. Póki co znaczniki mam wsadzone.