Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 07:15, 13 cze 2021

Kasya napisał(a)
Dzięki
Podoba mi się

Fajne są te czerwone pędy. Ja miałam jeszcze dokupić, bo myślałam że to będzie większe. Ale jakoś mam nie po drodze do Skubianki, bo to od nich.
mrokasia 07:46, 13 cze 2021

Mmmmmm, ile zdjęć!!! .
Coraz piękniejszy ten Twój las, muszę Ci powiedzieć. Ale wydzierania rabat z tego lasu to nie zazdroszczę.
U nas basen już rozłożony i przetestowany . Patrzyłam na prognozy - przyszły weekend zapowiada się upalnie.
Magleska 07:56, 13 cze 2021

Jestem ,oglądam ,zachwycam się

Twoja komórka ładne fotki robi ,ale faktycznie przydałoby się ogród obfocić aparatem .....wtedy trzeba będzię szczęki z podłogi zbierać i zazdrośnie płakać w kąciku
Kasya 08:00, 13 cze 2021

April napisał(a)

Fajne są te czerwone pędy. Ja miałam jeszcze dokupić, bo myślałam że to będzie większe. Ale jakoś mam nie po drodze do Skubianki, bo to od nich.

Ja mam chyba tą zwykła chociaż listki młode czerwonawe
W malutkiej doniczce póki co
April 08:04, 13 cze 2021

mrokasia napisał(a)
Mmmmmm, ile zdjęć!!! .
Coraz piękniejszy ten Twój las, muszę Ci powiedzieć. Ale wydzierania rabat z tego lasu to nie zazdroszczę.
U nas basen już rozłożony i przetestowany . Patrzyłam na prognozy - przyszły weekend zapowiada się upalnie.

Basen..... hmmm, zazdroszczę. U mnie kłopoty techniczne
A przyszły weekend mam gości, nie będzie czasu na moczenie się w basenie.
Ta nowa rabata przy misie jest wyzwaniem. Niesamowita ilość korzeni narzuca mi rozmieszczenie roślin. Nie jest to fajne, jak 10cm ma znaczenie
Kasya 08:07, 13 cze 2021

Jola, czy ty masz może zadrzewnię ?
April 08:17, 13 cze 2021

I jeszcze cercis Wanilla Twist, dzielnie walczy. Chyba przedobrzyłam z obornikiem przy sadzeniu i go poparzyłam. Bardzo powoli wraca do siebie. Ale będzie śliczny. W nogi dostał krwiściągi Tanna i jeszcze jakiś wysoki. Zobaczymy jak się zgrają
Z tyłu ma różę Souvenir du dr Jamain. Przesadzałam ją w zeszłym roku, więc szału pewnie nie będzie

April 08:18, 13 cze 2021

Kasya napisał(a)
Jola, czy ty masz może zadrzewnię ?

Nawet nie wiem co to jest
UrsaMaior 08:25, 13 cze 2021

April napisał(a)

U mnie lajcik, to u ciebie dropsy na uspokojenie trzeba łykać. Muszę przyjechać, daj znać jak będziesz wolniejsza Pojadę się dobić.
Jak będziesz w pobliżu na zakupach, przyjedź odwiedzić swoje hakonki

No wiadomo! A właśnie, jak tam one? Dobrze czy posiekane na piórka?
April 08:36, 13 cze 2021

UrsaMaior napisał(a)

No wiadomo! A właśnie, jak tam one? Dobrze czy posiekane na piórka?

Nie, całe kępy sadziłam przy misie. Tam potrzebowałam mocne akcenty. Jeszcze zdjęć nie pokazuje bo rospirz okropny. No i walka bo korzeni masa. Diabli biorą rozplanowanie roślin. Nie mówiąc że Kwartet by mi się przydała
Nic to, najwyżej będę przesadzać.
Na efekt łał nie ma co liczyć, bo drzewka pipki małe. Ale z czasem...
No i dostałam Sangokaku od męża na imieniny. Mały, ale tylko takie mieli. Generalnie nie jeżdżę po sklepach więc jak przypadkiem pod drodze zajrzeliśmy to nie protestowałam tylko brałam
I kupiłam jeszcze dwa wiązy Jaqueline Hiller, jakiegoś cisa kolumnowego-tego nigdy za dużo.