ten Tiny Tin to jakis unikat, mam jednego i w ogrodowym tylko jeden byl, ale tak na mnie łypał, ze zgarnelam na wozek nawet nie wiedzac gdzie posadze, ładna wielka sadzonka.
Ja juz dokonalam zamowien roslin bylinowych na wypelnienie rabat, na zakupy mam metode, najpierw dodaje do koszyka lub ulubionych/przechowalni a potem przemysliwuje i po kilku dniach albo potwierdzam zamowienie albo cos wyrzuce cos dodam jak w glowce sie pouklada.
Aprilku pokazujesz cuda wianki, niektore roslinki sama chetnie gdzies przygarne. Powiem tylko ze ogrom pracy jaki wykonalas robi wrazenie, ogrod bajkowy, wcale nie widac by czegos roslinom brakowalo.
Na ten sezon nie mam wielu planow ogrodowych, chce pouzupelniac nasadzenia na pustych rabatach, czes roslin przesadze z innych miejscowek gdzie juz jest za gesto. I koniecznie musze ogarnac rabaty przy tarasie, bo sa paskudne. Nie bede powiekszac, nie bede robic wyspy jak planowalam, planuje duzo odpoczywac i korzystac z urokow zycia rowniez poza ogrodem. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie mamy zime i sniegu po kolana.