Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

olciamanolcia 20:00, 09 kwi 2022

Piekne te Twoje kompozycje . We wiadrach prezentują się świetnie. O kocie nie wspomne Cudny jest. Rudego kota jeszcze nie miałam - do przemyślenia
April 20:00, 09 kwi 2022

Kokesz napisał(a)

Śliczny

Mam tylko takie z kwiatami skierowanymi do dołu.
Taki jak Twój bardziej mi się podoba
Znasz odmianę?

Ice N'Roses albo jakoś tak.
Też mam jednego z kwiatami w dół. Szkoda że tak chowają swoją urodę.

Margerytka40 20:06, 09 kwi 2022

April napisał(a)

Muszę poczekać z bajzlem na po świętach. Mam gości i nie chcę rozpierduchy. W odzyskanym miejscu będą trawy. Jeszcze nie wiem jakie. Może astry i rdesty himalajskie.
A ty też zmieniałaś koncepcje czy sadziłaś w nieświadomości?

U mnie to był stan zastany
April 20:08, 09 kwi 2022

sarenka napisał(a)

Jutro do LM i obi pojadę.potrzebuje ziemi żeby dalie dać do donic więc może jakiś ciemiernik wpadnie w oko
A widziałaś zdjęcia mojej seslerii? A jaka uglada Twoja? Niestety nie mam prawka, a mąż niekoniecznie ma czas żeby ze mną jeździć :/

Do Warszawy jedziesz? To mnie masz po drodze, ja blisko S8 jestem. Chociaż jutro to niezbyt mi pasuje. Ale jak następnym razem będziesz się wybierać to możesz na chwilę odbić

Seslerię widziałam, moja taka sama. Sypałam trochę kompostu, może się rozkręci.
April 20:13, 09 kwi 2022

olciamanolcia napisał(a)
Piekne te Twoje kompozycje . We wiadrach prezentują się świetnie. O kocie nie wspomne Cudny jest. Rudego kota jeszcze nie miałam - do przemyślenia

Dzięki
Mi się jakoś tak życie układa, że tylko rude koty miewam

Kasya 20:15, 09 kwi 2022

Szaleństwo tyle stron do nadrobienia…

Fotki są ?
Kokesz 20:25, 09 kwi 2022

April napisał(a)
I kupiłam jeszcze fajne grabki plastikowe, na bardzo długim kijku, wąskie. Za absolutnie śmieszne pieniądze. Dobrze że się na tego fiskarsa nie zdecydowałam, bo za te zapłaciłam 1/3 tamtej ceny. Wiem że jakość nie taka ale do ogrodu takie mi wystarczą.
Świetnie się wygrabia na gęstych rabatach

Piękne kompozycje

A grabki też chętnie takie nabędę, poproszę o namiary
Wiolka5_7 20:46, 09 kwi 2022

Piękne kompozycje zrobiłaś w wiaderkach
Kociak cudny jak zawsze. Grabki superowe
BKosimkArt 20:48, 09 kwi 2022

April napisał(a)

Chciałam cię zapytać czy nie martwisz się że korzenie cisów i danic zagłuszą róże i sobie uświadomiłam że przecież też mam cisy obok róż
Póki co dają radę

Tak Jolu i u mnie dają radę póki co... ale też nie są jakoś bardzo blisko.. tak mi sie wydaje
Najwyżej coś się wyrzuci hehe przestałam już się bardzo przejmować, jak coś nie chce rosnąć to trzeba to zastąpić czymś innym kiedyś ratowałam wszystko co popadnie...
Teraz jedynie drzew byłoby mi szkoda.
Magara 22:49, 09 kwi 2022

April napisał(a)

Magara, a może przytnij do samej ziemi i tyle. Korzenie zgniją. Jałowiec nie odbija od korzenia. Szkoda robić demolkę, choć pewnie byłaby efektowna

Jola, jesteś genialna Czemu ja na to nie wpadłam, że one od samego korzenia nie odbiją???

Kompozycje wiosenne - piękne

A grabki przydatne będą, będziesz zadowolona Małżonek mi obiecał dorobić trzonek długi do już posiadanych, ale też mi się udało kupić gotowca, całe 8,50 zapłaciłam