Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

galgAsia 15:26, 19 kwi 2022

Jola, widać, że kocur doświadczenie w planowaniu ma
Generalnie, wiosenne kompozycje świetnie wyglądają w pojemnikach typu, wiadra, balie, garnki... Trzeba się rozejrzeć za targiem staroci Chociaż te Twoje wiadra to pachną świeżością
Kasya 20:14, 19 kwi 2022

A jak Elizabeth ? Zapączkowala się ?
bialydomek 09:28, 20 kwi 2022

April,
ja mam 13 cebul koron cesarskich (tzn. 13 sadzonych 3lata temu, teraz się powiększyły chyba, bo po kilka w grupkach?)

w obrębie do 10 metrów kret nie kopie,
ale i w tej odległości już od momentu wzrostu z ziemi "czuć cuchnące" to kwiecie...
April 13:48, 20 kwi 2022

Kasya napisał(a)
Szaleństwo tyle stron do nadrobienia…

Fotki są ?

A co? przeoczyłaś ?
April 13:51, 20 kwi 2022

Kokesz napisał(a)

Piękne kompozycje

A grabki też chętnie takie nabędę, poproszę o namiary

Kompozycje dziękują Sorry że tak późno ale ciągle życie mnie dogania a ja uciekam coraz wolniej
April 13:52, 20 kwi 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Piękne kompozycje zrobiłaś w wiaderkach
Kociak cudny jak zawsze. Grabki superowe

Wiola, jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do kompozycji doniczkowych bo po prostu mało mam takich miejsc gdzie coś mogę postawić. To był taki zew natury i fajnie że się podoba
Grabki się świetnie sprawdziły szczególnie przy różach.
April 13:53, 20 kwi 2022

BKosimkArt napisał(a)

Tak Jolu i u mnie dają radę póki co... ale też nie są jakoś bardzo blisko.. tak mi sie wydaje
Najwyżej coś się wyrzuci hehe przestałam już się bardzo przejmować, jak coś nie chce rosnąć to trzeba to zastąpić czymś innym kiedyś ratowałam wszystko co popadnie...
Teraz jedynie drzew byłoby mi szkoda.

Dobre masz podejście Są przecież większe problemy.
April 13:57, 20 kwi 2022

Magara napisał(a)

Jola, jesteś genialna Czemu ja na to nie wpadłam, że one od samego korzenia nie odbiją???

Kompozycje wiosenne - piękne

A grabki przydatne będą, będziesz zadowolona Małżonek mi obiecał dorobić trzonek długi do już posiadanych, ale też mi się udało kupić gotowca, całe 8,50 zapłaciłam

No i co? wyciapałaś gada? Ja swojego jałowca jeszcze nie ruszyłam. Plany były ogromne, na jakąś pięciolatkę z hakiem i się rozsypały. Przeziębiłam się paskudnie. Co już mam wrażenie że niemal, niemal jestem na bieżąco z życiem i ogrodem, to coś się psuje. Będę znów nadrabiać, mam trzy dni urlopu w przyszłym tygodniu, wyłącznie dla mnie i ogrodu
Grabki super
April 14:05, 20 kwi 2022

SlonecznyOgrod napisał(a)
Fajne grabki, bo nie trzeba się schylać i można nimi wjechać w wąskie przesmyki między roślinami, a tym bardziej na warzywne grządki

Z tym podejrzewaniem mnie o warzywne grządki to bym raczej nie przesadzała U mnie tylko kwiatki i trawy. Warzywnie się nie rozwinęłam i raczej mi nie grozi
April 14:07, 20 kwi 2022

Alija napisał(a)

Udały Ci się te wiadereczka, śliczne kompozycje, dobrze je kocurek wydumał.

On dumał, ja sadziłam. Nawet nic mi nie zmarzło w tych wiaderkach. Mam jeszcze jedno, duże do obsadzenia. Już kupiłam heliotrop do nich.