Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Klaudyna 08:16, 10 kwi 2022

Ależ ja trafiłam. Po prostu prawie się udławiłam jak zobaczyłam ten ogród. I warunki prawie jak moje piaseczek i sosenki, brakuje tylko skarp. Ogród cudo. Jak mogę - to będę zaglądać
SlonecznyOgrod 11:40, 10 kwi 2022

Fajne grabki, bo nie trzeba się schylać i można nimi wjechać w wąskie przesmyki między roślinami, a tym bardziej na warzywne grządki
Alija 22:17, 10 kwi 2022

April napisał(a)

Udały Ci się te wiadereczka, śliczne kompozycje, dobrze je kocurek wydumał.
Juzia 12:02, 11 kwi 2022

April napisał(a)

Juzia, zatem nic nam nie pozostaje jak poddać się tej presji chcenia Tyle że ty ciemierniki możesz nabyć teraz. Są jeszcze w marketach, dwa dni temu dokupiłam kolejnego. Natomiast ja muszę sobie jakąś przypominajkę w kalendarzu zrobić, żeby jesienią nie przegapić.
Jeżeli ja, w kwaśnym lesie mogę mieć ciemierniki to nie wiem czemu nie chciałyby być u ciebie.
Gdzieś im przyjemne mniejsce wynajdziesz.
Brachytricha u mnie zarówno na słońcu, jak i w półcieniu. Nawet nie wiem czy w półcieniu nie ładniejsza. Inna sprawa że na słońcu są fatalne warunki glebowe i podsycha.
Na słońcu jest w głębi rabaty i robi jako tło. Właściwie dobrze ją widać dopiero w sierpniu i wrześniu. Tutaj za prosami

A tam mogę. U mnie nie ma marketów z roślinami. Oprócz Brico. Ale tam nigdy nic ciekawego nie ma. Jak gdzieś upoluję, to kupię. Szukać nie będę. Nie mam czasu

Co do traw... pięknie CI rosną w tym lesie!
Trzeba spróbować. Bo trzcinniki krótkowłose trochę mi marnieją z czasem.
Agatorek 16:45, 11 kwi 2022

Ooo, kocurek wydumał piękne kompozycje . Świetnie wyglądają w tych wiadrach.

LIDKA 16:49, 11 kwi 2022

Kwiatuszki piękne. A widok ogrodu z trzcinnikami mniam.
Magleska 22:38, 11 kwi 2022

Aprilku wpadłam chwalić kompozycje wiaderkowe -piękne som
a gdzie takie cudne grabusie nabyłaś ? ja też ostatnio stałam nad tymi F....i mocno się zastanawiałam ,czy są mi niezbędnie potrzebne ....no i nie kupiłam narazie ......
ale takie jak Twoje chętnie bym zakupiła ( lepsza cena haha )
Kasiek 23:10, 11 kwi 2022

Grabki dobrze wybralas Tez mam takie malutkie, ale dodatkowe na teleskopie, i tez kupilam za grosze. Super sie sprawdzaja, zycze przyjemnej pracy z nimi
tulucy 09:00, 12 kwi 2022

Ja dostałam od mamy grabki, na teleskopie, druciane takie, ale z możliwością regulacji szerokości. Lubię je właśnie za tę regulacje, bo mieszczą się w bardzo ciasnych miejscach też. Pochodzenie chyba sklep L..l.
Brzozowadzie... 13:47, 19 kwi 2022

No napiszę tylko, że te obsadzone doniczki to bym Ci chętnie ukradła. Słowo. Bosko Ci wyszły!