Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

Pokaż wątki Pokaż posty

April podbija las...

April 11:00, 12 lip 2024

mrokasia napisał(a)
Jolcia, na fotach nie widać chwastów . Wiem z autopsji .

No to może się odważę zrobić trochę bieżących zdjęć. Chociaż po wczorajszej wichurze jest jeszcze gorszy bajzel. Na szczęście podobno bez większych strat. Mężaty zrobił rano obchód. Choć wiadomo, że mnie o złamanej dalii nie poinformuje. Zauważyłby jedynie powalone drzewo
Agatorek 11:07, 12 lip 2024

April napisał(a)

Aga, jak tolerujesz chwasty to zapraszam

Toleruję , będę dawać znać
TAR 11:31, 12 lip 2024

April napisał(a)

Aniu, to fotki jeszcze z "przed", z czerwca. Teraz też za dużo nie popielę bo jedną ręką ciężko. A jak twoje urazy? Jakiś niefart mamy ostatnio

A wiesz, ze calkiem dobrze, opuchlizna zeszla, za to zaczeły kolorki wychodzic. Oko wyglada bardzo malowniczo, nie musze make up robic
Krople i masc pomogły, opatrunek zelowy tez. Oprawki okularow maskuja troche moje kuku. A Twoj stan? Poprawia sie?
April 11:47, 12 lip 2024

Agatorek napisał(a)

Toleruję , będę dawać znać

April 11:50, 12 lip 2024

TAR napisał(a)

A wiesz, ze calkiem dobrze, opuchlizna zeszla, za to zaczeły kolorki wychodzic. Oko wyglada bardzo malowniczo, nie musze make up robic
Krople i masc pomogły, opatrunek zelowy tez. Oprawki okularow maskuja troche moje kuku. A Twoj stan? Poprawia sie?

Opatrunki żelowe to najlepszy wynalazek stulecia Bardzo pomagają. Choć pełną sprawność ręki to pewnie jeszcze z tydzień będę odzyskiwać. Po tygodniu pierwszy raz udało mi się spiąć włosy. Do tej pory, mimo upału nosiłam rozpuszczone. Inwalidztwo totalne
Monika83 12:04, 12 lip 2024

April napisał(a)

Jola w takim gąszczu to nawet chwast nie urośnie Cudne leśne zakątki ❤
Agatorek 12:27, 12 lip 2024

A co Wy takie pokontuzjowane?
TAR 12:34, 12 lip 2024

No przeciez niespecjalnie mnie w oko zaatakowal konar drzewa i wygladalam przez chwile jak ofiara przemocy domowej. To byl cud, ze oka nie przebilam. Tylko łuk brwiowy i rozerwana powieka.
Kasya 13:08, 12 lip 2024

TAR napisał(a)
No przeciez niespecjalnie mnie w oko zaatakowal konar drzewa i wygladalam przez chwile jak ofiara przemocy domowej. To byl cud, ze oka nie przebilam. Tylko łuk brwiowy i rozerwana powieka.

Matko kochana….
Gruszka_na_w... 13:19, 12 lip 2024

April napisał(a)

Mężaty zrobił rano obchód. Choć wiadomo, że mnie o złamanej dalii nie poinformuje. Zauważyłby jedynie powalone drzewo

Uśmiałam się do łez.
Gdybyś nie napisała, że to zdjęcia z czerwca, to spokojnie mogłyby robić za aktualne. Kwitnie akurat to, co powinno o tej porze. Cudne są te różowe hortensje. Idealnie pasują do klimatu Twojego ogrodu. Każde zdjęcie zachwyca.
I Tarci, I Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies