Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

Pokaż wątki Pokaż posty

April podbija las...

Monia81 13:20, 12 lip 2024

TAR napisał(a)
No przeciez niespecjalnie mnie w oko zaatakowal konar drzewa i wygladalam przez chwile jak ofiara przemocy domowej. To byl cud, ze oka nie przebilam. Tylko łuk brwiowy i rozerwana powieka.

Mnie wczoraj tak komar uwalił przy oku, że dzisiaj jak jakiś mops wyglądam...
TAR 14:01, 12 lip 2024

Monia81 napisał(a)

Mnie wczoraj tak komar uwalił przy oku, że dzisiaj jak jakiś mops wyglądam...

Monia znam bol, a bol konskiej much nad brwia to juz w ogole. Zamiast brwi jest wielki guz i wyglada jakby rogi wyrastały

Haniu dzieki.
Juzia 14:09, 12 lip 2024

Mops, rogi, ofiara przemocy domowej...
Agatorek 14:19, 12 lip 2024

TAR napisał(a)
No przeciez niespecjalnie mnie w oko zaatakowal konar drzewa i wygladalam przez chwile jak ofiara przemocy domowej. To byl cud, ze oka nie przebilam. Tylko łuk brwiowy i rozerwana powieka.

OOOOO

Dobrze, że oko całe.
mrokasia 14:30, 12 lip 2024

Ja pierdziu, ogrodowanie to jednak jest sport ekstremalny…
TAR 14:34, 12 lip 2024

Zastanawiam sie czy nie pousuwac wszystkich kijkow bambusowych tych niskich, ktorymi mam pozaznaczane mikro sadzonki. Boje sie, ze bialasy biegnace w amoku w koncu sie nadzieja na jakis patyk. Mam tabliczki i chyba je powtykam, liczac sie z tym, ze budza wielkie zainteresowanie bialasow. Sa teraz w wieku psot i zabaw, niby dorosle ale wciaz szczeniaki
Basieksp 14:49, 12 lip 2024

TAR napisał(a)
Zastanawiam sie czy nie pousuwac wszystkich kijkow bambusowych tych niskich, ktorymi mam pozaznaczane mikro sadzonki. Boje sie, ze bialasy biegnace w amoku w koncu sie nadzieja na jakis patyk. Mama tabliczki i chyba je powtykam, liczac sie z tym ze budza wielkie zainteresowanie bialasow. Sa teraz w wieku psot i zabaw, niby dorosle ale wciaz szczeniaki

Ja ze względu na Azę nie mam nigdzie takich cienkich kijków, jak już to dość grube takie wycięte z desek. Ojciec naszej poprzedniej piesi właśnie na taki cienki kij się nadział, musiał być operowany, przeżył na szczęście. To było dawno ale my mamy to cały czas w pamięci. Te nasz paliki nie wyglądają ładnie ale są bezpieczne
sylwia_slomc... 18:02, 12 lip 2024

April napisał(a)

Cudna kompozycja przestrzeni
Kordina 22:44, 12 lip 2024

mrokasia napisał(a)
Ja pierdziu, ogrodowanie to jednak jest sport ekstremalny…

Ha, ha, żebyś wiedziała, jedno z moich złamań w ogrodzie, to właśnie złamanie przedramienia z drutami Kirschnera, przewróciłam się na konarze leżącym na ziemi
Także, ten tego nie jesteście Koleżanki osamotnione w swoich przygodach ogrodniczych

Wyżej było pytanie o koper, mam taki 2 rok z nasion o nazwie Rubrum, swój poza podziwianiem jem
Magara 23:12, 12 lip 2024

Jola, widoki piękne, nawet jak czerwcowe
Dziewczyny, nie kontuzjujcie się, bo kto będzie zdjęcia pokazywać???