Zastanawiam sie czy nie pousuwac wszystkich kijkow bambusowych tych niskich, ktorymi mam pozaznaczane mikro sadzonki. Boje sie, ze bialasy biegnace w amoku w koncu sie nadzieja na jakis patyk. Mam tabliczki i chyba je powtykam, liczac sie z tym, ze budza wielkie zainteresowanie bialasow. Sa teraz w wieku psot i zabaw, niby dorosle ale wciaz szczeniaki
Ja ze względu na Azę nie mam nigdzie takich cienkich kijków, jak już to dość grube takie wycięte z desek. Ojciec naszej poprzedniej piesi właśnie na taki cienki kij się nadział, musiał być operowany, przeżył na szczęście. To było dawno ale my mamy to cały czas w pamięci. Te nasz paliki nie wyglądają ładnie ale są bezpieczne
Ha, ha, żebyś wiedziała, jedno z moich złamań w ogrodzie, to właśnie złamanie przedramienia z drutami Kirschnera, przewróciłam się na konarze leżącym na ziemi
Także, ten tego nie jesteście Koleżanki osamotnione w swoich przygodach ogrodniczych
Wyżej było pytanie o koper, mam taki 2 rok z nasion o nazwie Rubrum, swój poza podziwianiem jem