Bożenko piękną macie działeczkę i widzę że wkładacie w nią wiele serca Nie wyobrażam sobie życia w bloku ale gdyby tak musiało już być pewnie też mielibyśmy taką małą a jakże ważną odskocznię Na szczęście mamy swój malutki domek i ogródek w którym sporo pracy...
Oj nie mogłam się oprzeć żeby nie zrobić foto tej piekności chmarką stołują się na naszym balkonie i w ogrodzie również )
Dzień dobry i pozdrawiam wszystkich )
Witaj Bożenko,nie wiem dlaczego tak póżno do Ciebie trafiłam ale ważne, że jestem.Przeczytałam Twój wątek od początku do końca i bardzo Ci gratuluję!i jestem pełna podziwu że spełniasz swoje marzenia ,tak jak ja przed laty...na pewno się uda!! pozdrawiam
Witaj Bożenko, odwiedziłam Twoją działkę. Rozumiem, że mamy obie działki z doskoku. Najbardziej dla mnie wkurzające jest to, że gdy jest fajna pogoda a ja nie mogę być na działce. Mamy podobne domki, napisz jaki Twój jest duży? U mnie jest pokój, kuchnia, mała łazienka no i nieduży tarasik. Podziwiam też piękną altankę. Super
Witaj Bożenko mam to samo co TY no ale co zrobić póki marzeń nie wymarzymy do końca trzeba się cieszyć z tego co jest )
Nasz domek ma chyba 3m x 6 m łacznie z tarasem kochana więc malutko mamy tam jedno pomieszczenie 3x4 i w nim zagospodarowałam sobie kącik wypoczynkowy wraz z aneksem kuchennym na całej scianie. Toaletę mamy w domku narzędziowym turystyczną za altanką.
Jednak dla nas dwojga to w zupełności wystarczy tym bardziej że spędzamy zcas na zewnątrz chyba 2 dni były takie w tym sezonie że cały dzień nie wychodziliśmy z domku podczas urlopu bo tak lało ale było fajnie.
Ja chyba Bożenko jeszcze u Ciebie nie byłam nawet nie pamietam ale napewno zajrzę )
Pozdrawiam cieplutko