Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Bożeny i Darka

Ogród Bożeny i Darka

bozena72 12:50, 09 lis 2011

GabiK napisał(a)
Bożenko, witam i pozdrawiam. Dopiero dotarłam do Ciebie, bo coraz więcej nas na Ogrodowisku i coraz aktywniejszych.

Ślicznie na tej Twojej działce. Ja mam mniej ogrodu przy domku, niż Ty tutaj, ale tez daje mi radość, a przynajmniej nie trzeba tyle pracować.

Oj tak podzielam zdanie jest nas coraz więcej ale to superr bo unaoczniamy na tym forum że mamy pasje i to w dodatku tak naocznie namacalną )

pozdrawiamy
Martek 14:58, 09 lis 2011

Tak ...odkąd gadam z tymi pasjonatami na działce ugór się robi ...)) Pozdrawiam Bożena
siaaska 11:01, 10 lis 2011

Bożenko piękną macie działeczkę i widzę że wkładacie w nią wiele serca Nie wyobrażam sobie życia w bloku ale gdyby tak musiało już być pewnie też mielibyśmy taką małą a jakże ważną odskocznię Na szczęście mamy swój malutki domek i ogródek w którym sporo pracy...
bozena72 09:26, 15 lis 2011

Oj nie mogłam się oprzeć żeby nie zrobić foto tej piekności chmarką stołują się na naszym balkonie i w ogrodzie również )
Dzień dobry i pozdrawiam wszystkich )
hania 11:19, 15 lis 2011

Witaj Bożenko,nie wiem dlaczego tak póżno do Ciebie trafiłam ale ważne, że jestem.Przeczytałam Twój wątek od początku do końca i bardzo Ci gratuluję!i jestem pełna podziwu że spełniasz swoje marzenia ,tak jak ja przed laty...na pewno się uda!! pozdrawiam
EPODLAS 17:11, 15 lis 2011

Witaj Bożenko, odwiedziłam Twoją działkę. Rozumiem, że mamy obie działki z doskoku. Najbardziej dla mnie wkurzające jest to, że gdy jest fajna pogoda a ja nie mogę być na działce. Mamy podobne domki, napisz jaki Twój jest duży? U mnie jest pokój, kuchnia, mała łazienka no i nieduży tarasik. Podziwiam też piękną altankę. Super
Bogdzia 19:48, 16 lis 2011

Ja też już podkarmiam sikorki i zdjęcia też robię. Twoje zdjęcie piękne.
bozena72 20:21, 20 lis 2011

EPODLAS napisał(a)
Witaj Bożenko, odwiedziłam Twoją działkę. Rozumiem, że mamy obie działki z doskoku. Najbardziej dla mnie wkurzające jest to, że gdy jest fajna pogoda a ja nie mogę być na działce. Mamy podobne domki, napisz jaki Twój jest duży? U mnie jest pokój, kuchnia, mała łazienka no i nieduży tarasik. Podziwiam też piękną altankę. Super

Witaj Bożenko mam to samo co TY no ale co zrobić póki marzeń nie wymarzymy do końca trzeba się cieszyć z tego co jest )
Nasz domek ma chyba 3m x 6 m łacznie z tarasem kochana więc malutko mamy tam jedno pomieszczenie 3x4 i w nim zagospodarowałam sobie kącik wypoczynkowy wraz z aneksem kuchennym na całej scianie. Toaletę mamy w domku narzędziowym turystyczną za altanką.
Jednak dla nas dwojga to w zupełności wystarczy tym bardziej że spędzamy zcas na zewnątrz chyba 2 dni były takie w tym sezonie że cały dzień nie wychodziliśmy z domku podczas urlopu bo tak lało ale było fajnie.

Ja chyba Bożenko jeszcze u Ciebie nie byłam nawet nie pamietam ale napewno zajrzę )
Pozdrawiam cieplutko
bozena72 20:22, 20 lis 2011

Bogdzia napisał(a)
Ja też już podkarmiam sikorki i zdjęcia też robię. Twoje zdjęcie piękne.

Witam Cię w tym roku dopiero gościmy dosłownie ich mnóstwo całę stadka ) ale widok bezcenny
bozena72 20:23, 20 lis 2011

hania napisał(a)
Witaj Bożenko,nie wiem dlaczego tak póżno do Ciebie trafiłam ale ważne, że jestem.Przeczytałam Twój wątek od początku do końca i bardzo Ci gratuluję!i jestem pełna podziwu że spełniasz swoje marzenia ,tak jak ja przed laty...na pewno się uda!! pozdrawiam

Witaj Haniu dziękuje za odwiedziny mam nadzieję że też nam się spełnią a póki co realizujemy się na naszym poletku.

Pozdrawiam cieplutko